Huawei Honor 8: OS, UI, aplicaţii tipice EMUI 4.1, la indigo faţă de Huawei P9 Lite

2.160 ori
<b>Huawei Honor 8: OS, UI, aplicaţii tipice EMUI 4.1, la indigo faţă de Huawei P9 Lite</b>Tot ce am văzut pe Huawei P9 Lite e replicat perfect la nivel de software pe Huawei Honor 8. Avem Android 6.0 Marshmallow ca OS, cu Emotion UI 4.1 aplicat peste. Interfaţa e plata, fără gloss sau elemente fistichii sau prea colorate, iar app drawer-ul..

Tot ce am văzut pe Huawei P9 Lite e replicat perfect la nivel de software pe Huawei Honor 8. Avem Android 6.0 Marshmallow ca OS, cu Emotion UI 4.1 aplicat peste. Interfaţa e plată, fără gloss sau elemente fistichii sau prea colorate, iar app drawer-ul lipseşte.

Multitasking-ul e pe bază de bară orizontală derulabilă de thumbnail-uri, care se închid cu swipe în sus. Un swipe în jos pe homescreen ne permite să facem o căutare, iar porţiunea dropdown include notificări sub formă de timeline, dar şi Quick Settings cu fundal transparent. Dacă vom ciupi sau tine apăsat homescreen-ul accesăm obişnuitele opţiuni legate de widget-uri, wallpaper-uri, tranziţii, layout.

Interfata grafica Huawei Honor 8

Setările aduc opţiuni pentru Home Screen Style, bară navigaţională, docul afişabil că widget plutitor, utilizarea cu o singură mână, controlul vocal, Do Not Disturb şi mod de utilizare cu mănuşi. Punem în sfârşit la treabă şi butonul fizic din spate, integrat în scannerul de amprente şi îi asociem orice aplicaţie sau funcţie dorim. Acest Smart Key poate fi declanşator pentru lanterna, captura vocală, camera şi multe altele și îl văd ca o funcție utilă.

Există în continuare posibilitatea de a "decupa" un screenshot din ecran folosind încheieturile degetelor. Cât despre scannerul de amprente, el are un setup în 7 paşi, e precis la autentificare, dar cu un tempo mai lent decât am fi dorit. Putem folosi acest mecanism şi pentru a face fotografii, răspunde la apeluri sau naviga printre fotografii.

În ce priveşte lista de aplicaţii preinstalate, avem 48 la număr aici, destul de multe pentru gustul oricui şi doar vreo 8 dezinstalabile, din păcate. Menţionăm printre ele şi Themes, Phone Manager, Health, Smart Controller (aplicaţie telecomandă infraroşu pentru televizor şi alte aparate), Facebook, Twitter şi o serie de jocuri.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×