Gravity Switch Review (Allview E3 Jump): încă un joc Ketchapp banal, parcă mai enervant decât de obicei (Video)

1.424 ori
<b>Gravity Switch Review (Allview E3 Jump): încă un joc Ketchapp banal, parcă mai enervant decât de obicei (Video)</b>Ketchapp e una dintre cele mai prolifice companii producătoare de jocuri pentru mobil, dar asta nu o face neapărat creatoare de hituri. Cunoscută pentru clone de jocuri, în special cele one tap, firma a fost cumpărată în cele din urmă de Ubisoft.

Ketchapp e una dintre cele mai prolifice companii producătoare de jocuri pentru mobil, dar asta nu o face neapărat creatoare de hituri. Cunoscută pentru clone de jocuri, în special cele one tap, firma a fost cumpărată în cele din urmă de Ubisoft. Dintr-un portofoliu de peste 70 de jocuri, noi am pus ochii pe Gravity Switch, pe care l-am analizat mai jos, testat pe Allview E3 Jump.

E doar încă un alt titlu one tap, din universul lui Flappy Bird. Aici avem un cub care rulează printr-un soi de puls metru, care tot alternează cu diferite înălţimi şi gropi, printre care ne strecurăm, aderând la partea de jos sau sus. Totul e pe baza unei schimbări de gravitaţie şi vă provoc să faceţi mai mult de 10, sau hai 20 de puncte.

Review joc Gravity Switch, prezentat pe telefonul Allview E3 Jump

De aici şi asemănarea cu Flappy Bird, pentru că omoară distracţia şi te face să frustrezi şi enervezi. Veţi putea debloca noi cuburi, cu textură de cărămidă, desene de cap de mort şi altele asemenea, dar şi combinaţii de colorit pentru mediul de joc. Muzica are vibe-ul titlului Smash Hit de anul trecut, adică electronică şi zen în acelaşi timp. Poţi doar urca şi cobora o serie de trepte, dacă el cresc incremental cu o pătrăţică şi ai doar câteva milisecunde să calculezi asta, de aici şi dificultatea jocului.

Scopul e să obţii un scor cât mai mare... şi cam atât. Zero profunzime, dezinstalare rapidă şi poate doar o tentativă de 10 de minute de jucare. Îi dăm notă 6 din 10 și il puteți descărca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview E3 Jump, prețuri actualizate:

Review joc Gravity Switch, prezentat pe telefonul Allview E3 Jump

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×