Huawei Honor Magic are o clonă la fel de arătoasă; se numește CUBOT Magic și costă numai 109.99 dolari pe GearBest!

1.165 ori
<b>Huawei Honor Magic are o clonă la fel de arătoasă; se numește CUBOT Magic și costă numai 109.99 dolari pe GearBest!</b>Cine își imagina că arătosul Huawei Honor Magic va primi o clonă? Ei bine fix asta se întâmplă astăzi când cei de la CUBOT anunță lansarea lui Magic, telefon cu preț de numai 109.99 dolari ce poate fi achiziționat de acum la precomandă

O lansare la care nu ne-am așteptat pe final de an 2016 a fost și cea a lui Huawei Honor Magic, un arătos smartphone care din păcate nici acum nu a ajuns la vânzare pe plan european și nici în alte piețe cu excepția celei asiatice. Cei care au fost cuceriți de design-ul acestui handset nu trebuie să intre în panică știind că nu îl vor putea achiziționa și asta pentru că de astăzi există o alternativă la fel de prezentabilă ca look.

Cubot Magic

Se numește CUBOT Magic și după cum vedeți din imaginea de mai sus, design-ul este în mare parte inspirat de la modelul Huawei mai sus amintit. Pe deasupra frumuseții acest telefon reușește să aducă și un pachet hardware interesant în raport cu prețul de comercializare de numai 109.99 dolari pe care retailerul chinez GearBest.com îl practică în această perioadă a precomenzilor.

Cubot Magic

La fel ca originalul și acest telefon aduce un panou frontal din sticlă 3D cu margini curbate sus-jos, cât și lateral stânga-dreapta. Același concept de se aplică și panoului din spate care pare a fi realizat dintr-un soi de policarbonat lucios. La mijloc avem o ramă metalică pe care vom regăsi și butoanele pentru controlul volumului, respectiv pe cel power/unlock.

Cubot Magic

Din punct de vedere al dotărilor hardware avem aici un display IPS de 5 inch cu rezoluție HD, un procesor quad-core MediaTek MT6737 de 1.3 GHz și 3 GB de RAM. Pentru stocare sunt disponibili 16 GB și avem parte de un slot ce permite atașarea unui card microSD de până la 128 GB. Cubot Magic aduce și o cameră frontală de 5 megapixeli, în vreme ce pe spate avem un modul dual 13 + 2 mpx.

Cubot Magic

La nivel de conectivitate se oferă suport dual-SIM, jack audio 3.5 mm, Bluetooth 4.0, 4G LTE, Wi-Fi și un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date. O baterie de 2600 mAh este oferită la pachet și o veste bună este aceea că telefonul rulează Android Nougat din fabrică. CUBOT Magic costă numai 109.99 dolari pe GearBest.com și aflați că livrările încep din data de 16 august!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×