UMIDIGI pregătește lansarea unui smartphone cu display edge-to-edge; se numește Crystal și costă doar 99 dolari la prima strigare!

3.582 ori
<b>UMIDIGI pregătește lansarea unui smartphone cu display edge-to-edge; se numește Crystal și costă doar 99 dolari la prima strigare!</b>Producătorii chinezi continuă să ne uimească prin produsele pe care le aduc pe piață și după ce anterior l-am văzut pe Doogee Mix, iată că astăzi descoperim detalii despre un handset similar cu display edge-to-edge și preț incredibil ce vine din partea

Nu doar cei de la Doogee pregătesc un rival accesibil pentru Xiaomi Mi Mix, ci și compania chineză UMIDIGI. Aceștia tocmai au dezvăluit astăzi primele informații despre smartphone-ul Crystal (fix denumirea purtată de către terminalele Sharp cu display edge-to-edge), produs ce va sosi pe piață la un incredibil preț de doar 99 dolari. Va exista și o versiune Plus, iar în imaginea de mai sus puteți admira cele două terminale.

UMIDIGI Crystal

Modelul standard UMIDIGI Crystal va sosi la pachet cu display AMOLED de 5.5 inch, cu procesor octa-core MediaTek Helio P25 și cu 4 GB memorie RAM + 64 GB spațiu intern de stocare. Vom mai primi și o carcasă unibody din metal, o cameră foto principală cu bliț LED și tot pe spate un scanner de amprente. La fel ca în cazul lui Mi Mix și aici camera frontală va fi integrată în acea bărbie din partea de jos.

UMIDIGI Crystal

Aflați că va exista și un model cu carcasă din sticlă, acesta oferind în plus la pachet o cameră foto duală. Restul dotărilor sunt păstrate, dar prețul va fi desigur ceva mai mare. Aparent, UMIDIGI va da startul programului de precomandă peste doar 10 zile, urmând ca livrările să înceapă din 15 iunie.

UMIDIGI Crystal Plus

Cât despre UMIDIGI Crystal Plus, acesta se anunță a fi un rival de temut chiar și pentru Xiaomi MI MIX 2 (telefon încă neanunțat) și asta pentru că firma producătoare indică faptul că la pachet vom primi un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu intern de stocare. Mă aștept ca prețul să treacă de 400 dolari, dar chiar și așa dotările hardware și design-ul spectaculos vor merita fiecare verzișor cheltuit. 

Revenind puțin la varianta standard Crystal, aflați că UMIDIGI a oferit produsul la prețul de doar 99.99 dolari doar primilor 20.000 utilizatori ce s-au înregistrat pe site cu adresa personală de email pentru achiziția telefonului. Deja sunt peste 32.000 înregistrări și rămâne de văzut care va fi prețul pentru cei care nu au reușit să beneficieze de această ofertă specială!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×