Huawei Nova 5T: Design memorabil, holografic și strălucitor

753 ori
<b>Huawei Nova 5T: Design memorabil, holografic și strălucitor</b>Huawei Nova 5T trebuie neapărat văzut pe nuanţa sa mov, pentru că aceea este cea care face senzaţie. La fel cum a rămas memorabil Huawei P30 Pro pe Breathing Crystal, aşa va fi reţinut şi Nova 5T pe "Midsummer Purple". Prinde lumina cam ca spatele unui..

Huawei Nova 5T trebuie neapărat văzut pe nuanţa sa mov, pentru că aceea este cea care face senzaţie. La fel cum a rămas memorabil Huawei P30 Pro pe Breathing Crystal, aşa va fi reţinut şi Nova 5T pe "Midsummer Purple". Prinde lumina cam ca spatele unui CD pe vremuri parcă şi are literele "N", "O", "V" şi "A" inscripţionate sub sticlă, rotite la câte 90 de grade într-un soi de puzzle-labirint care se schimbă în funcţie de cum pică lumina.

Video-review Huawei Nova 5T, secțiunea design

La bază avem tot un "sandviş" de sticlă şi metal, cu sticlă în faţă şi spate şi rama din aluminiu intre. Telefonul măsoară 7.8 mm în talie şi cântăreşte un rezonabil 174 de grame. Vine şi pe negru şi nuanţa "Crush Blue". Dacă telefonul vi se pare alunecos, atunci puteţi apela la husa din cutie, care e şi transparentă, lăsând să se vadă spatele arătos. Butonul Power cu cititor de amprente integrat este comod de utilizat şi m-am obişnuit cu el imediat, poate mai repede decât mă aşteptam.

Construcţia e solidă şi spatele atrage mai puţine amprente decât as fi crezut la prima vedere, cel puţin pe nuanţa mov. E comod la utilizarea de zi cu zi în Portret, dar în landscape parcă nu e aşa comod la gaming ca un OnePlus 7 Pro sau Galaxy S10, poate pentru că nu ştii cum să strecori protuberanța camerei printre degetele ţinute în spate. Aş remarca şi LED-ul de notificări din difuzorul de convorbiri cel foarte, foarte mic şi îngust, ca o decizie de design de efect din partea Huawei și nu în ultimul rând senzorul de lumină ambientală integrat în partea de sus a ramei (nu, nu e emițător IR).

 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×