Xiaomi Mi Note 10: Design familiar, camera protuberantă, sticlă şi metal bine închegate

4.187 ori
<b>Xiaomi Mi Note 10: Design familiar, camera protuberantă, sticlă şi metal bine închegate</b>Xiaomi Mi Note 10 este un telefon greu pe hârtie, la 208 grame. În realitate greutatea e bine distribuită, aşa bine că nu îl simt mult mai greu decât P30 Pro, care e cu 10 grame mai uşor. Este un telefon lucios, cu sticlă pe faţă şi spate, foarte curbată

Xiaomi Mi Note 10 este un telefon greu pe hârtie, la 208 grame. În realitate greutatea e bine distribuită, aşa bine că nu îl simt mult mai greu decât P30 Pro, care e cu 10 grame mai uşor. Este un telefon lucios, cu sticlă pe faţă şi spate, foarte curbată pe laturile faţadei.

Video-review Xiaomi Mi Note 10, secțiunea design

Avem şi o ramă metalică în acest "sandviş", de care te agăţi binişor pentru o aderență solidă, aş spune. E şi un telefon uşor de manevrat cu o mână şi spatele atrage ceva amprente. Camera iese mult în relief în spate, încât e posibil ca handsetul să stea uşor înclinat pe o suprafaţă plată. Avem protecţie Gorilla Glass 5 în faţă şi spate, butoane comod de apăsat şi o talie de 9.7 mm.

Nuanţele pe care e disponibil Mi Note 10 sunt Verde Aurora, Alb Gheţar şi Negru Midnight. Este un telefon care se simte premium în mână şi nimeni nu o să îl judece ca midrange (deşi are procesor de high midrange). Spatele arată fix ca la P30 Pro, doar că având nişte camere în plus şi nici faţa nu e chiar foarte diferită. Îl ajută mult nuanţa verde să se diferenţieze faţă de rivali. Aş numi bretonul picătură din față discret şi apreciez confortul şi construcţia aici.

Poate la anul scăpăm şi de protuberanţa camerei, justificată aici doar de inovaţie.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×