iPhone SE: Conectivitate de vârf, microfon perfect

797 ori
<b>iPhone SE: Conectivitate de vârf, microfon perfect</b>Apple a fost întotdeauna generoasă la capitolul conectivitate cu terminalele sale, oferind probabil mai multe benzi LTE suportate decât mai toţi rivalii săi. iPhone SE nu duce lipsă de astfel de suport şi el vine cu LTE Categoria 4, dar şi cu VoLTE

Apple a fost întotdeauna generoasă la capitolul conectivitate cu terminalele sale, oferind probabil mai multe benzi LTE suportate decât mai toţi rivalii săi. iPhone SE nu duce lipsă de astfel de suport şi el vine cu LTE Categoria 4, dar şi cu VoLTE, voce HD şi WiFi 802.11 a/b/g/n/ac. Primim şi Bluetooth 4.2, NFC, GPS şi Glonass, dar evident şi portul Lightning.

AirPlay e şi el la pachet, iar în ce priveşte apelarea, avem un volum ridicat, sunet foarte clar şi un microfon fantastic. El şi-a făcut simţită prezenţa atât la convorbiri, cât şi la înregistrarea audio. Spre exemplu Mobicast 114 e înregistrat cu microfonul de pe iPhone SE şi saltul faţă de iPhone 5 sau Galaxy S5 e consistent, la volum, claritate, calitate şi amplitudine.

La testul de viteză WiFi am atins 26 Mbps la download şi 20 Mbps la upload, rezonabil aş spune. Pentru cei curioşi folosesc un router standard de la Telekom şi abonament de 100 Mbps.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×