Allview X3 Soul Pro: Conectivitatea bifează toate căsuţele cu bile albe

2.040 ori
<b>Allview X3 Soul Pro: Conectivitatea bifează toate căsuţele cu bile albe</b>Allview X3 Soul Pro e la fel de bine dotat pe partea de conectivitate, cum e în general la capitolul inovaţie. În primul rând vine cu suport USB Type C şi este un telefon dual SIM, ce aduce un slot micro SIM şi unul nano SIM

Allview X3 Soul Pro e la fel de bine dotat pe partea de conectivitate, cum e în general la capitolul inovaţie. În primul rând vine cu suport USB Type-C şi este un telefon dual SIM, ce aduce un slot micro SIM şi unul nano SIM.

Avem parte şi de GPS şi de voce HD, dar şi de 4G LTE Categoria 6, care înseamnă viteze de download de până la 300 Mbps. Există printre dotări şi Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n (2.4 GHz și 5 GHz) şi WiFi Direct. Apelurile au volum ridicat şi sunet clar, iar semnalul a fost OK.

În dialer vom găsi şi funcţii ca Black List sau Speed Dial. Singurele regrete aici sunt lipsa NFC și a suportului WiFi a/ac. De apreciat totuși suportul pentru banda de 5 GHz în cazul WiFi 802.11 /n!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×