Motorola Moto G6: Conectivitate dual SIM bunicică

346 ori
<b>Motorola Moto G6: Conectivitate dual SIM bunicică</b>Motorola Moto G6 este un telefon dual SIM dual standby, aşa cum ne şi aşteptam, deci nici o surpriză aici. Are slot-uri nano SIM şi vine cu port USB Type-C şi jack audio, de care trebuie să ne bucurăm cât mai putem, pentru că la anul poate nu mai apare..

Motorola Moto G6 este un telefon dual SIM dual standby, aşa cum ne şi aşteptam, deci nici o surpriză aici. Are slot-uri nano SIM şi vine cu port USB Type-C şi jack audio, de care trebuie să ne bucurăm cât mai putem, pentru că la anul poate nu mai apare, mai ales dacă telefonul are corp rezistent la apă.

Avem 3 microfoane pe acest terminal, radio FM, suport 4G LTE şi WiFi a/b/g/n. Lista continuă cu Bluetooth 4.2 şi NFC, deşi pe unele pieţe acest device nu are NFC, deci suntem norocoşi să îl avem aşa în România. Apelurile s-au auzit clar şi destul de tare, deci nimic de obiectat. La testul de viteză SpeedTest am ajuns la 76.3 Mbps la download 4G şi 45.1 Mbps la upload, în vreme ce la WiFi am ajuns la 104 Mbps la download şi 25 Mbps la upload.

Speedtest Motorola Moto G6

Nu sunt foarte impresionat, pentru că am văzut şi telefoane midrange cu 300 Mbps la download WiFi, deci se putea mai bine, dar la 900+ lei e OK.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×