Motorola Moto Z2 Play: Display Super AMOLED Super luminos

Autor:  | Publicat în:  Motorola  Lenovo 975 ori
<b>Motorola Moto Z2 Play: Display Super AMOLED Super luminos</b>Cine ar fi crezut că un telefon midrange va domina ecranele din 2017? Moto Z2 Play a venit de nicăieri să ia acest trofeu, dovedindu-se telefonul cu cel mai luminos ecran testat la Mobilissimo.ro în ultimul an.

Cine ar fi crezut că un telefon midrange va domina ecranele din 2017? Moto Z2 Play a venit de nicăieri să ia acest trofeu, dovedindu-se telefonul cu cel mai luminos ecran testat la Mobilissimo.ro în ultimul an.

Display-ul lui Motorola Moto Z2 Play vazut la microscop

Avem de-a face cu un panou Super AMOLED Full HD de 5.5 inch, cu densitate de 401 pi şi capabil să afişeze 16 milioane de culori. Are protecţie Gorilla Glass, iar la experienţa de vizualizare culorile sar în ochi şi panoul e foarte luminos. Contrastul este excelent, iar unghiurile de vizualizare sunt largi. Negrul este adânc şi totul arată excelent.

Pixelii au aranjamentul clasic pentru un Super AMOLED, adică Pentile Matrix, iar la testul cu luxmetrul a venit şi surpriză: 640 unităţi LUX. Asta îl plasează pe Moto Z2 Play pe locul întâi în 2017 şi e şi mult peste predecesorul său, Moto Z Play ajungând la doar 444 LUX. Evident ne raportăm doar la telefoanele care nu au acea opţiune specială pentru luminozitatea în bătaia soarelui.

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • 3.Motorola Moto Z2 Play640 (LUX)
 • 4.Huawei P20 Pro629 (LUX)
 • 5.OnePlus 3626 (LUX)
 • 6.Apple iPhone 6s618 (LUX)
 • 7.Sony Xperia XZ611 (LUX)
 • 8.Sony Xperia XA1 Ultra611 (LUX)
 • 9.Sony Xperia XZ1 Compact611 (LUX)
 • 10.ASUS ROG Phone610 (LUX)
 • 11.Xiaomi Mi 6609 (LUX)
 • +

Depăşim şi Sony Xperia XZ şi Galaxy S7 Edge, dar şi pe Galaxy S8, plus zeci, dacă nu sute de alte telefoane. Un Galaxy S6 Edge cu setări de luminozitate ON e totuşi mai luminos, chiar şi cu 200-300 LUX. Setările ne permit să umblăm la luminozitate, Color Mode (Standard sau Vibrant), mărimea fontului şi a afişajului. Personal e unul dintre puţinele telefoane pe care le-aş lăsa pe modul Vibrant, aşa bine arată culorile.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×