Felicitări Apple! iPhone 7 se vinde mai bine decât iPhone 8

3.984 ori
<b>Felicitări Apple! iPhone 7 se vinde mai bine decât iPhone 8</b>Cu toate că avem un iPhone nou de aproape o lună prezent pe piață, vânzările acestui model nu sunt atât de impresionante precum se aștepta. Ba chiar se pare că modelul de anul trecut, adică iPhone 7 se vinde mai bine de atât după cum

E deja o tradiție ca la fiecare iPhone nou, Apple să ne spună că precedentul iPhone a fost cel mai bine vândut din toate timpurile. Se pare că nu va fi cazul totuși anul ăsta. Potrivit analiștilor de la KeyBanc Capital Markets, iPhone 7 este mai popular în rândul cumpărătorilor decât noul iPhone 8. Eu am testat și iPhone 8 și 8Plus, puteți vedea review-ul mai jos: 

Nu pot să neg că nu e un upgrade, dar sigur nu e o generație nouă de smartphone. Da, sticla arată ceva mai frumos, avem wireless charging și hardware un pic mai bun. Însă în ansamblu, mare diferență față de iPhone 7 nu e, iPhone 8 e mai degrabă un iPhone 7S. Anul trecut iPhone 7 a fost extrem de popular, Apple stabilind un record de vânzări de 78.3 milioane de unități într-un trimestru. Iar atunci când ai de ales dintre un iPhone 8 și un iPhone 7, cel din urmă e mai ieftin cu 150$, iar în România aproape cu 170 de euro. 

Astfel, poți cumpăra:

E adevărat, iPhone 7 chiar dacă îl cumperi nou, e deja un produs Apple de un an vechime, dar el are aceeași formă, (relativ) aceeași cameră, putere are destulă, nu e practic nici o diferență față de 7 în utilizarea de zi cu zi, iar dacă nu ai wireless charging și spate din sticlă, dar ceva bani rămași, nu cred că e o problemă. Mai ales că dacă ar fi să ne uităm la prețurile de la lansare, iPhone 8 este cu 50 de euro mai scump decât era 7.

În Statele Unite, nici operatorii nu se obosesc să facă oferte avantajoase pentru iPhone 8 (cel mai probabil și ei așteaptă iPhone X). Operatorul AT&T a anunțat că vânzările de smartphone-uri în această perioadă au scăzut cu 900.000 față de aceiași perioadă a anului trecut, majoritatea din vânzări fiind datorate iPhone-urilor. 

Dar stați liniștiți, cumpărătorii de iPhone nu fug nicăieri, potrivit studiilor, există o bază potențială de 350 milioane de iPhone useri care intenționează să își schimbe telefonul și cel mai probabil toți așteaptă 3 noiembrie când vor începe vânzările lui iPhone X. Sunt sigur că multă lume vrea să vadă cât de inovator este acest smartphone, după care vor merge toate vânzările. Iar așa cum producția lui iPhone X este foarte anevoioasă și primele stocuri vor dispărea din primele secunde, mulți utilizatori de iPhone 6 și mai jos nu vor mai avea răbdare încă câteva luni și sigur își vor lua un 8 sau 8 Plus. Și încă un detaliu, nu toți își permit să dea pe un smartphone peste 1000 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×