Motorola One Action: Conectivitate cu de toate, WiFi solid

773 ori
<b>Motorola One Action: Conectivitate cu de toate, WiFi solid</b>Motorola One Action bifează fix aceleaşi opţiuni de conectivitate ca şi Motorola One Vision, deci nici o surpriză aici. Avem parte de WiFi dual band, 4G LTE şi două slot-uri SIM.

Motorola One Action bifează fix aceleaşi opţiuni de conectivitate ca şi Motorola One Vision, deci nici o surpriză aici. Avem parte de WiFi dual band, 4G LTE şi două slot-uri SIM.

Video-review Motorola One Action, secțiunea conectivitate

Apare şi Bluetooth 5.0 pe listă, port USB-C, radio FM, iar pentru localizare avem GPS, Glonass, Galileo şi BDS. Completăm cu NFC pentru cei care încă aşteaptă Google Pay în România. Apelurile s-au auzit tare şi clar, cum şade bine companiei care a inventat telefonul mobil. Am făcut şi teste de viteză cu aplicaţia SpeedTest, iar aceasta ne-a arătat valori de 14.3 Mbps la download 4G şi 68.1 Mbps la upload.

La WiFi am atins 249 Mbps la download şi 25.2 Mbps la upload. M-aş fi aşteptat la mai mult la download 4G, dar ştiţi cum e cu condiţiile reţelei, care nu sunt mereu aceleaşi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×