MWC 2018: Alcatel 3 prezentare hands-on - ecranul 18:9 ajunge pe telefoanele de buget (Video)

1.148 ori
<b>MWC 2018: Alcatel 3 prezentare hands-on - ecranul 18:9 ajunge pe telefoanele de buget (Video)</b>Ecranele 18:9 au început să ajungă şi pe telefoane de buget se pare, iar Alcatel are astfel de modele în portofoliu. Compania aflată sub umbrelă TCL a adus la MWC 2018 în Barcelona modele precum Alcatel 3, pe care îl trecem rapid în revistă în clipul..

Ecranele 18:9 au început să ajungă şi pe telefoane de buget se pare, iar Alcatel are astfel de modele în portofoliu. Compania aflată sub umbrelă TCL a adus la MWC 2018 în Barcelona modele precum Alcatel 3, pe care îl trecem rapid în revistă în clipul hands-on de mai jos.

Avem de-a face cu un smartphone cu o carcasă glossy din policarbonat, destul de bine închegată aş zice, poate chiar peste aşteptări. Alcatel 3 costă în jur de 149.99 euro şi va sosi pe piaţa în lună martie. Spatele său din plastic strălucitor mă duce cu gândul la un HTC U11 Life poate şi atrage foarte multe amprente. Acolo găsim şi scanerul de amprente, iar telefonul e surprinzător de compact pentru zona de buget.

Ecranul de 5.5 inch oferă o rezoluţie HD+, iar handsetul măsoară 8.5 mm în grosime şi cântăreşte 145 de grame. Optează pentru un procesor MediaTek MT6739, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, din care mai rămân vreo 10 GB liberi pentru utilizatori, deci e bine că avem şi slot microSD la bord. Mai primim şi o cameră de 13 MP în spate, faţă de modelele Alcatel 3V şi 3X, care plusează cu captură Bokeh sau lentilă wide angle.

O veste bună e că acest telefon rulează Android 8.0 Oreo, dar într-o variantă personalizată de Alcatel. Un mare plus e faptul ca avem și Google Assistant la bord.

Prezentare Alcate 3

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×