LG pregăteşte un smartphone de buget numit LG K30; Va exista şi o versiune LG K30 Plus

1.304 ori
<b>LG pregăteşte un smartphone de buget numit LG K30; Va exista şi o versiune LG K30 Plus</b>Se pare că LG pregăteşte şi alte modele din seria K, pe lângă K10 şi K8 (2018). Surse din Olanda au descoperit dovezi cu privire la existenţa unui LG K30, un smartphone de buget, care va avea şi o versiune LG K30 Plus.

Se pare că LG pregăteşte şi alte modele din seria K, pe lângă K10 şi K8 (2018). Surse din Olanda au descoperit dovezi cu privire la existenţa unui LG K30, un smartphone de buget, care va avea şi o versiune LG K30 Plus. Hai să vedem ce ne rezervă noile modele.

Ultimele modele K10 şi K8 au corpuri metalice şi dotări nu chiar rele, dar K30 coboară puţin ştacheta. LG K30 a fost înregistrat ca trademark şi brevet pe 22 februarie, la USPTO (Biroul SUA de Trademark-uri şi Brevete). Trademarkul a fost aprobat pe 26 februarie 2018, cu menţiunea că e vorba aici despre un "smartphone, echipament de comunicaţii, device pentru captura foto, aplicaţii, display".

LG pregăteşte un smartphone de buget numit LG K30; Va exista şi o versiune LG K30 Plus

Despre LG K30 Plus ştim doar că a existat un concept cu acest nume în 2017, realizat de către designerii de la Science and Knowledge (canal YouTube specializat pe telefoane concept). Acel handset are un ecran LCD de 5.8 inch, o cameră duala cu senzori de 19 MP şi captura video 4K, plus baterie de 3950 mAh. Clar nu sună a entry level sau midrange, deci e probabil vorba de altceva.

Dacă ar fi să ghicesc îmi imaginez un telefon care se încadrează fix între Nokia 2 şi Moto E5 să zicem. As zice ca sare din schemă corpul metalic. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×