MWC 2019: LG K40 - Prezentare hands-on cu un nou telefon de buget pentru toată lumea (Video)

999 ori
<b>MWC 2019: LG K40 - Prezentare hands-on cu un nou telefon de buget pentru toată lumea (Video)</b>La MWC 2019 nu ne-am oprit doar asupra flagshipurilor cu mulţi GB de RAM şi 5G, ci am abordat şi modele midrange sau de buget. Un exemplu este LG K40, asupra căruia am aruncat o privire în hands on-ul de mai jos

La MWC 2019 nu ne-am oprit doar asupra flagshipurilor cu mulţi GB de RAM şi 5G, ci am abordat şi modele midrange sau de buget. Un exemplu este LG K40, asupra căruia am aruncat o privire în hands on-ul de mai jos.

LG K40 prezentare video

Telefonul ar putea foarte bine să aparţină de anii 2016-2018 prin prisma dotărilor, dar iată-l sosit în 2019 la un preţ care m-ar mira să sară de 100 de euro. Pare destul de subţire şi uşor şi în ciuda faptului că are carcasa din policarbonat, imită binişor sticla şi metalul. Mi se pare inedit şi că LG a ales să colaboreze cu MediaTek de această dată, implementând un procesor Helio P22 aici, în loc de Snapdragon.

LG K40 galerie foto

Avem şi 2 GB RAM la bord, 32 GB stocare şi Android 9.0 Pie ca OS. Un plus este certificarea militară pentru extra rezistenţă a acestui device. Ecranul de 5.7 inch HD+ este rezonabil pentru zona entry level. Avem şi o cameră de 16 MP care se simte generoasă, mai ales dacă e similară cu ce am primit pe LG Q7, care nu a fost rău deloc.

Vine şi cu cititor de amprente, sacrificat de obicei pe modelele cu preţ mic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×