MWC 2019: BlackBerry Key2 Red - Prezentare hands-on a variantei mai elegante de BlackBerry Key2, care vine cu extra stocare (Video)

873 ori
<b>MWC 2019: BlackBerry Key2 Red - Prezentare hands-on a variantei mai elegante de BlackBerry Key2, care vine cu extra stocare (Video)</b>BlackBerry KEY2 este un telefon care a debutat vara trecută, ca un model midrange care oferă ca punct atractiv o tastatură QWERTY. Terminalul a primit un refresh la MWC 2019, într-o versiune de culoare roşie care primeşte

BlackBerry KEY2 este un telefon care a debutat vara trecută, ca un model midrange care oferă ca punct atractiv o tastatură QWERTY. Terminalul a primit un refresh la MWC 2019, într-o versiune de culoare roşie care primeşte şi extra stocare.

BlackBerry Key2 RED prezentare video

Faţă de varianta standard KEY2, care are 64 GB stocare, acest model aduce 128 GB. Vine cu procesor Snapdragon 660 la interior, CPU pe care l-am găsit şi pe telefoane reputate anul trecut, precum Nokia 7 Plus, Samsung Galaxy A9 (2018) sau Xiaomi Mi A2. Acest model integrează cititorul de amprente în butonul Space al tastaturii sale fizice QWERTY.

BlackBerry Key2 RED galerie foto

Spatele este acoperit cu un cauciuc special cu extra aderență care contrasteaza în mod interesant cu roşul marginilor şi zonei frontale. A se remarca butoanele metalice, care contribuie la look-ul elegant al device-ului. Mai avem şi o cameră duală în spate cu senzori de 12 MP, camera frontală de 8 MP şi 6 GB RAM.

Terminalul integrează un ecran de 4.5 inch, cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli şi rulează Android Pie, nu Android Oreo precum KEY2 cel negru. Ar trebui să coste în jur de 700 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×