Nokia 8.1: Conectivitate generoasă şi la zi cu cerinţele noastre

1.140 ori
<b>Nokia 8.1: Conectivitate generoasă şi la zi cu cerinţele noastre</b>Nokia nu e genul de companie să te lase la greu, când vine vorba de conectivitate. Nu au rămas ancoraţi în epoca microUSB prea mult, au mai mereu 4G rapid şi livrează cam tot ce dorim. Vorbim de compania cu primul telefon GSM în anii '90.

Nokia nu e genul de companie să te lase la greu, când vine vorba de conectivitate. Nu au rămas ancoraţi în epoca microUSB prea mult, au mai mereu 4G rapid şi livrează cam tot ce dorim. Vorbim de compania cu primul telefon GSM în anii '90.

Nokia 8.1 se prezintă la apel cu port USB Type-C 2.0, dar şi cu LTE Categoria 6, VoLTE, VoWiFi, WiFi a/b/g/n/ac şi Bluetooth 5.0. Pentru poziţionare globală avem GPS, AGPS, Glonass şi Beidou. Bifăm şi NFC, radio FM şi jack audio. Apelurile au fost generoase la volum şi destul de clare.

Speedtest Nokia 8.1 (Ookla)

Am făcut şi testele Ookla SpeedTest, iar la cel 4G am atins 244 Mbps la download şi 66.1 Mbps la upload, valori excelente. Şi la WiFi am fost la nivel de flagship, cu 367 Mbps la download şi 25.2 Mbps la upload.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×