Samsung Galaxy A9 (2018): Conectivitate superioară, de flagship

603 ori
<b>Samsung Galaxy A9 (2018): Conectivitate superioară, de flagship</b>Nu sunt multe capitole la care Samsung Galaxy A9 (2018) să se comporte ca un flagship, dar conectivitate e cu siguranţă unul dintre ele. Terminalul ne-a sosit în varianta dual SIM (Duos) şi vine cu suport pentru LTE Categoria 9.

Nu sunt multe capitole la care Samsung Galaxy A9 (2018) să se comporte ca un flagship, dar conectivitate e cu siguranţă unul dintre ele. Terminalul ne-a sosit în varianta dual SIM (Duos) şi vine cu suport pentru LTE Categoria 9.

Se găseşte şi în variante single SIM şi dual SIM şi dispune de WiFi a/b/g/n/ac cu MIMO, Bluetooth 5.0 şi ANT+. Are şi port USB Type-C, NFC, GPS, Glonass şi Beidou, dar şi Galileo. Apelurile s-au auzit clar şi răspicat, nu au fost obiecţii aici. A făcut şi un test de viteză prin SpeedTest, ajungând la 241 Mbps la download 4G şi 67.9 Mbps la upload.

Speedtest (Ookla) Samsung Galaxy A9 (2018)

La WiFi am stat chiar impresionant: 388 Mbps la download şi 25.7 Mbps la upload. Nu arată rău deloc şi cred că bate vreo 4-5 flagship-uri din 2018.

 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×