Nu vrei să spargi odorul iPhone 11 Pro Max? Iată 5 huse Mobiledirect de la Cubz, Spigen, Momax + Giveaway (Video)

1.006 ori
<b>Nu vrei să spargi odorul iPhone 11 Pro Max? Iată 5 huse Mobiledirect de la Cubz, Spigen, Momax + Giveaway (Video)</b>Atunci când dai 5800+ lei pe un telefon mobil cum e iPhone 11 Pro Max, cred că ai tot interesul să îl ştii în siguranţă. Aici intră în schema huse, protecţii şi accesorii de la Mobiledirect.ro. Noi am primit 14 huse de la acest magazin

Atunci când dai 5800+ lei pe un telefon mobil cum e iPhone 11 Pro Max, cred că ai tot interesul să îl ştii în siguranţă. Aici intră în schema huse, protecţii şi accesorii de la Mobiledirect.ro. Noi am primit 14 huse de la acest magazin şi pentru că ne simţim generoşi vi le oferim la Giveaway, strict pentru cei de pe grupul de Facebook Mobilissimo.ro (4100 şi ceva de oameni deja!). Am ales dintre aceste 14 huse cele mai interesante 5 şi vă facem o prezentare rapidă mai jos. Hai să vedem ce oferă fiecare accesoriu:

1. Husă Hybrid Rubberized Magnetic Kickstand Dark Blue CUBZ

Husă Hybrid Rubberized Magnetic Kickstand Dark Blue CUBZ

Începem cu ceva inedit, o husă Cubz care costă 33.40 lei şi care vine la pachet cu un kickstand în spate. El este multifuncţional, în ideea că îl poţi folosi pentru a sprijini telefonul pe masă şi să te uiţi la un video, dar şi ca mijloc de a apuca telefonul şi a îl ţine mai bine în mână când faci selfie-uri cu mâna întinsă la maxim. Husa este din gel TPU cu textură mată şi este foarte subţire şi uşoară.

Există şi o zonă metalică specială care poate fi folosită pentru prindere de suporţii auto magnetici. Se găsesc mai multe variante de culoare pe Mobiledirect.ro şi aveţi şi garanţie pe 1 an, plus 14 zile drept de retur. E o husă discretă şi cu aderenta bună.

2. Husă Spigen La Manon Calin - Camel Brown

Husă Spigen La Manon Calin - Camel Brown

În sfârşit şi o husă elegantă! Un model de la Spigen cu piele de culoarea cămilei sau mobilei bronzate la umbră de Pronto, acest accesoriu costă 99 lei la Mobiledirect.ro. Este o husă elegantă, din piele ecologică premium la exterior şi microfibra delicată la interior. La interior arata precum partea de la interiorul unui sacou de fâţe.

Are finisaje premium cu un logo în relief gravat în jos şi vine cu butoane metalice articulate. Mi se pare interesantă că lasă în continuare activ suportul pentru încărcare wireless. E uşor de pus, dar cam greu de scos.

3. Husă IPAKY Mu Feng Series Red

Husă IPAKY Mu Feng Series Red

Am găsit şi un produs cu raport calitate-pret excelent, acesto model iPaky, care oferă protecţie contra şocurilor şi lasă spatele cel verde Midnight la vedere. Costă doar 27.33 lei la Mobiledirect.ro Aceasta este o husă hibrid, care are o parte interioară din silicon şi una exterioară din plastic tare (ABS). Cea interioară absoarbe şocurile şi vibraţiile, iar cea exterioară protejează telefonul de zgârieturi şi căzături.

Îmi place accentul roşu viu din jurul părţii transparente, care duce cu gândul la un robot Macron 1, Gundam sau Iron Man. Se descurcă bine ca protecţie contra zgârieturilor şi are aderență destul de bună. Uşor de scos şi pus şi nu chiar groasă sau grea.

4. Husă SPIGEN Core Armor Black

Husă SPIGEN Core Armor Black

Ceva mai dur şi mai bătăios, acest accesoriu Spigen vă apăra și mai bine iPhone-ul tău scump. Costă 63.46 lei şi are un spate cu textură dungată, ca noile laptop-uri PixelBook Go de la Google. Acei zimţi cresc mult aderența şi se simt plăcut la mână. Este o husă din gel TPU, care nu se deformează în timp, indiferent de câte ori o scoţi şi pui pe telefon.

Rezistă la impact şi văd că are şi protecţie şi certificare militară. Are acoperire perfectă pentru butoane, dar nu le împiedică apăsarea. A trecut prin teste de scăpare de 26 ori în fabrică şi are certificare militară MIL STD 810G. E mai uşor de scos de pe telefon decât mă aşteptam şi nu reţine murdărie.

5. Husă iPhone 11 Pro Max - Momax cu margini din gel moale Black

Husă iPhone 11 Pro Max - Momax cu margini din gel moale Black

Încă o husă cu spate transparent şi margini bine protejate, acest model de la Momax nu trebuie subestimat. Nu de alta, dar vine cu documentaţie la interior, ocazie cu care aflăm că Momax produce o tonă de accesorii. Au încărcătoare wireless, huse, protecţii, alimentatoare, adaptoare şi chiar boxe. În cazul de față avem o husă de doar 19.40 lei, care vine cu garanţie pe 1 an.

Are margini din gel moale şi un spate tip "geam", doar că e din plastic transparent. Astfel poţi vedea nuanţa ta unică Midnight Green de pe iPhone. Spatele este realizat din material lucios complet transparent. E de departe cea mai uşoară şi subţire husă văzută de mine printre cele testate în ultima vreme. Nici nu simţi că o ai pe telefon şi spun asta chiar şi după ce am avut mana obosită de cele 226 de grame ale lui iPhone 11 Pro Max multe zile.

Îmi place textura soft touch a marginilor, faptul că husa e uşor de pus şi scos, dar sincer să fiu nu ştiu dacă rezistă la contactele mai dure.

Prezentare video huse iPhone 11 Pro MAX de la Mobiledirect

Preferata mea dintre cele 5? Oscilez între acest din urmă model Momax şi Spigen-ul cel elegant... Dar mai avem şi alte 9 huse şi toate merg la Giveaway pentru voi. Le oferim aleator pe grupul Mobilissimo de pe Facebook în sistemul „primul venit, primul servit”. În principiu dacă eşti membru al grupului şi ai un iPhone 11 Pro Max ai șanse destul de mari să prinzi o husă la giveaway.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×