O fi iPhone 11 mai ieftin, dar are nevoie de protecţie: prezentare huse iPhone 11 de la Mobiledirect.ro (Cubz, Spigen, Baseus) + Giveaway

1.455 ori
<b>O fi iPhone 11 mai ieftin, dar are nevoie de protecţie: prezentare huse iPhone 11 de la Mobiledirect.ro (Cubz, Spigen, Baseus) + Giveaway</b>Atunci când testăm telefoane cu ştaif, populare şi polarizante, avem grijă să le şi accesorizăm cum trebuie. În cazul lui iPhone 11 (best seller internaţional aşa mare încât a scăzut producţia de iPhone 11 Pro încât

Atunci când testăm telefoane cu ştaif, populare şi polarizante, avem grijă să le şi accesorizăm cum trebuie. În cazul lui iPhone 11 (best seller internaţional aşa mare încât a scăzut producţia de iPhone 11 Pro încât să fie el produs mai abitir) avem o serie de huse oferite de la Mobiledirect.ro. E vorba despre 9 husa, pe care vi le propunem la Giveaway şi dintre care am ales 5, prezentate mai jos. Avem de toate: modele elegante, robuste, ieftine şi ceva mai premium de la branduri precum Spigen, Cubz sau Baseus. Aflaţi impresiile mele despre ele mai jos.

Prezentare huse și carcase pentru Apple iPhone 11 din stocul Mobiliedirect.ro

Aş vrea să menţionez şi că giveaway-ul asociat acestor huse a fost disponibil strict pentru cei care sunt membri ai grupului nostru de Facebook, Mobilissimo.ro. Aveam peste 4000 de oameni în acest grup la ultima strigare. Iată husele folosite în ultimele zile:

1. Cubz - Husă din TPU

Cubz - Husă din TPU

Aceasta husă este una dintre cele mai accesibile ca preţ, costând doar 24.14 lei. Are o dublă textură în spate, de material textil şi imitaţie de piele. Acestea îi cresc aderenţa şi ceva mă face să cred că nu strica să avem şi un buzunăraş pentru carduri la bord. Avem şi toate decupajele aferente telefonului, pentru camere, porturi şi butoane. Butoanele rămân comod de apăsat, iar husa este uşor de pus şi un pic mai greu de scos. Măcar are o greutate scăzută. Imitaţia de piele de jos îi creşte eleganța..

2. Baseus - Husă cu cureluşă

 Baseus - Husă cu cureluşă

Încă o husă cu preţ accesibil, acest model Baseus costă doar 39.99 lei. Este realizată din material TPU transparent şi moale. E uşor de pus pe telefon şi uşor de dat de jos şi se mulează perfect pe iPhone 11. Îl protejează contra zgârieturilor şi are şi rol de a amortiza şocurile mecanice. Am remarcat şi un conector pentru cureluşă, care va ajuta să ţineţi telefonul ancorat mai bine în mână.

Util dacă jucaţi anumite jocuri de PS4, ca Just Dance sau trivia-uri cu telefonul drept controller. Sau dacă faceţi jogging cu telefonul în mână. Apără în special colţurile şi spatele telefonului de zgârieturi.

3. iPaky Case

iPaky Case

Am ajuns şi la o husă iPaky Case, care pare ceva mai solidă şi ranforsată decât restul. Are spate transparent, dar şi muchii întărite lateral. Lasă logo-ul Apple şi designul spatelui la vedere şi are decupaj pentru camere şi conectori, plus protecţii pentru butoane care nu le îngrădesc apăsarea. Costă 29.99 lei şi este o husă hibrid: la interior are silicon, iar la exterior are plastic dur, ABS.

Interiorul are rolul de a absorbi şocurile, iar exteriorul de a oferi protecţii contra zgârieturilor, plus căzăturilor. Am remarcat că în special colţurile telefonului sunt protejate în mod excelent. Atenţie la unghii când daţi jos husa!

4. Husă SPIGEN La Manon Classy

SPIGEN La Manon Classy

Am ajuns la ceva mai elegant, o husă Spigen La Manon Classy. Costa pe măsură, 71.13 lei şi este fabricată din gel moale TPU. Are o textură dungată, care îi creşte aderenţa şi confortul când o ţineţi în mână. Are ceva din look-ul unui costum Armani, cred că datorită acelor dungi. Este o husă subţire şi uşoară şi se mulează pe corpul telefonului.

Nu se deformează în timp. Interiorul are un model elegant, cu imprimeul brandului La Manon, care iarăşi invocă un costum de lux. E uşor de pus şi de scos, dar are laturi cam mari, ce pot creşte lăţimea telefonului. Butoanele continuă să răspundă bine la apăsare.

5. Spigen Tough Armor

Spigen Tough Armor

Aceasta husă ultra rezistentă este una mai groasă decât restul şi costă 92.13 lei. Are un spate din plastic rigid şi margini din gel moale. Are certificare Mil STD 810G şi asigură protecţia la scăpare de la 1.2 metri înălţime. Adaugă 3 mm de grosime şi protejează contra şocului şi uzurii.

Are în spate un suport mic rabatabil, care va ajuta să proptiţi telefonul pentru vizionarea de filme. Are o construcţie hibridă, de TPU flexibil şi policarbonat dur. Lasă logo-ul Apple la vedere în spate şi creşte sesizabil lăţimea telefonului, dar pentru un motiv bun: extra protecţie. Destul de greu de dat jos.

Toate cele 9 huse din video pot fi ale voastre, la Giveaway pe Grupul Mobilissimo de pe Facebook (unele s-au dat deja) şi sunt 9 la număr. Am avut o prezentare şi un giveaway similar şi pentru huse de iPhone 11 Pro Max şi vom avea şi pentru iPhone 11 Pro. Pe toate le puteţi cumpăra de la Mobiledirect.ro la cele mai bune preţuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×