(P) Aliexpress.com ne propune două smartphone-uri atractive la prețuri speciale! Nubia Z17 lite și Coolpad Cool 1

902 ori
<b>(P) Aliexpress.com ne propune două smartphone-uri atractive la prețuri speciale! Nubia Z17 lite și Coolpad Cool 1</b>În această perioadă oriunde ne-am îndrepta atenția vom da de reduceri și asta în toate categoriile de produse. Dacă smartphone-urile sunt cele care vă interesează pentru o potențială achiziție aflați că astăzi cei de la Aliexpress.com vin în ajutorul

În această perioadă oriunde ne-am îndrepta atenția vom da de reduceri și asta în toate categoriile de produse. Dacă smartphone-urile sunt cele care vă interesează pentru o potențială achiziție aflați că astăzi cei de la Aliexpress.com vin în ajutorul vostru cu două recomandări de terminale care bifează o reducere foarte bună în această perioadă după cum descoperiți din rândurile de mai jos!

Coolpad Cool 1

Coolpad Cool 1

Deși nu mai este la prima tinerețe, smartphone-ul Coolpad Cool 1 poate fi o alegere interesantă pe care o puteți face. Acest telefon a reprezentat colaborarea dintre LeEco și Coolpad, ceva ce rar vedem în segmentul smartphone, rezultatul fiind un device tare interesant pentru anul 2016. Avea ecran FHD de 5.5 inch, construcție unibody metalică, o cameră duală în spate și baterie de 4000 mAh. Acum costă doar 97.01 dolari!

Nubia Z17 Lite

Nubia Z17 Lite

Un alt telefon interesant pe care Aliexpress.com ni-l propune astăzi este acest model ZTE Nubia Z17 Lite, telefon care la rândul său adoptă un ecran de 5.5 inch cu rezoluție Full HD. Acesta are procesor Qualcomm Snapdragon 653, 64 GB de stocare flash, 4 GB RAAM și cameră duală de 13 + 2 mpx în spate. O cameră selfie de 16 mpx primim la bord, scanner de amprente în spate și baterie de 3200 mAh.

Are un design arătos și elegant, iar în această perioadă prețul său pe Aliexpress.com scade la doar 163.99 dolari

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×