Revine #Bendgate; iPad Pro (2018) sosește îndoit din cutie pentru câţiva cumpărători; Apple spune că e normal

1.946 ori
<b>Revine #Bendgate; iPad Pro (2018) sosește îndoit din cutie pentru câţiva cumpărători; Apple spune că e normal</b>Încă de când a făcut JerryRigEverything testul de îndoire pentru iPad Pro (2018) am ştiut că e ceva putred. Tableta era mult prea subţire şi se îndoia mult prea uşor. Se pare că tendinţa către un nou scandal #BendGate e reală, iar acum

Încă de când a făcut JerryRigEverything testul de îndoire pentru iPad Pro (2018) am ştiut că e ceva putred. Tableta era mult prea subţire şi se îndoia mult prea uşor. Se pare că tendinţa către un nou scandal #BendGate e reală, iar acum au apărut câţiva cumpărători care afirmă că au primit tableta îndoită din start.

Apple iPad Pro 2018

Apple a răspuns acestor afirmaţii, declarând că e normal ca un device de gen să fie puţin îndoit şi că nu îi afectează funcţionarea. Compania a mai declarat că nu e un defect, ci un efect secundar al procesului de producţie. Aparent nu ar deveni mai sever odată cu trecerea timpului. Pe de altă parte sunt şi utilizatori de iPad nou care afirmă că li s-au îndoit device-urile după o perioadă de utilizare, uneori după ce au ţinut tableta în rucsac.

The Verge a investigat situaţia şi a descoperit că modelele LTE sunt mai predispuse la probleme decât cele WiFi, din cauza modulul în care sunt integrate antenele în device şi a designului mai vulnerabil. În ciuda acestor probleme Apple insistă că rata de retururi pentru modelele iPad din 2018 este în grafic, iar cifrele sunt normale.

Chiar şi un redactor The Verge a avut un iPad Pro 2018 de 11 inch şi l-a schimbat cu altul, care încă din țiplă era îndoit. Controversa continuă şi Apple nu pare gata să cedeze şi să recunoască vreun defect. Mai ţineţi minte "you're holding it wrong la iPhone 4?".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×