Preț și disponibilitate ASUS ZenFone 4 în România!

2.837 ori
<b>Preț și disponibilitate ASUS ZenFone 4 în România!</b>Vine iată ziua în care noile smartphone-uri din seria ZenFone 4 debutează la vânzare pe plan local, primul model de pe listă fiind cel standard. Prețurile sunt un pic mai mari decât cele pe care gama ZenFone 3 o purta la debut, dar avem de această dată

Nici o săptămână nu a trecut de la anunțul noilor modele ASUS ZenFone 4 și iată că acestea încep a-și face apariția la vânzare pe plan local. Știți deja ce înseamnă asta, adică un articol din seria Preț și Disponibilitate din care veți afla ce magazine vând produsul și desigur la ce sume. Pentru început vă prezentăm modelul standard ZenFone 4, cel care sosește în două variante cu 4, respectiv 6 GB RAM.

ASUS ZenFone 4

Ambele oferă panouri IPS LCD de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, 64 GB spațiu intern de stocare și un slot ce poate găzdui carduri microSD de până la 256 GB. Avem un procesor Qualcomm Snapdragon 630 pe varianta cu 4 GB RAM, respectiv un chipset mai potent Snapdragon 660 pe modelul superior cu 6 GB RAM. Se oferă și o baterie de 3300 mAh la pachet și sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

ASUS ZenFone 4, prețuri în România:

 4 GB RAM6 GB RAMDisponibilitate
Altex   
Cel2.404 lei  
eMAG2.399 lei Precomandă
evoMAG2.323 lei Precomandă
Flanco2.399 lei Precomandă
MarketOnline2.404 lei Precomandă
PC Garage2.398 lei În stoc furnizor
QuickMobile1.979 lei2.249 leiPrecomandă
Orange   
Vodafone   
Telekom   

Interesantă este și camera foto duală din spate compusă dintr-un senzor principal Sony IMX362 de 12 megapixeli cu deschidere f/1.8 și unul secundar de 8 megapixeli cu lentile wide la 120 grade. Alături sunt oferite caracteristici precum stabilizare optică a imaginii (OIS) în cazul fotografierii și stabilizare electronică la filmarea 4K. În față se află senzorul selfie de 8 megapixeli ce ar trebui să ofere rezultate de calitate.

Asus ZenFone 4 aduce și port USB Type-C reversibil, jack audio 3.5 mm, un scanner de amprente plasat frontal și aflați că la capitolul dimensiuni, acesta măsoară 7.5 mm în grosime și cântărește 165 grame. Prețurile pentru prima strigare sunt relativ acceptabile, dar așteptăm să vedem și la ce sume va ajunge telefonul la operatori în perioada următoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×