Iată cum puteți urmări live lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 de la ora 18:00 (ora României)!

1.855 ori
<b>Iată cum puteți urmări live lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 de la ora 18:00 (ora României)!</b>Doar o zi ne mai desparte de lansarea lui Samsung Galaxy Note 8, terminal despre care știm mai toate lucrurile posibile până în acest moment. Singurul lucru care mai rămâne de aflat este prețul, dar și acest detaliu va fi dezvăluit în scurt timp de

Doar câteva ore de așteptare și Samsung Galaxy Note 8 va deveni oficial, un telefon care ni s-a dezvăluit aproape în întregime pe parcursul ultimelor 3 luni în care zi de zi am avut câte un leak asociat. Așa cum spune și titlul, lansarea phablet-ului va fi transmisă live de către Samsung atât prin intermediul aplicației Unpacked 2017 ce poate fi descărcată pe Android și iOS, cât și pe site-ul oficial, respectiv YouTube.

Samsung Galaxy Note 8

Show-ul începe la ora 18:00 (ora României) și așteptăm să vedem prezentarea noutăților legate de S-Pen și funcțiile de productivitate asociate, cât și o detaliere a camerei foto duale din spate cu tehnologie Dual Pixel. Cunoaștem deja design-ul noului produs și din păcate va trebui să ne mulțumim cu un scanner de amprente plasat într-o zonă greu de accesat cu o singură mână.

Diagonala va crește la 6.3 inch și este vorba despre un display Infinity cu raport 18.5:9 și tehnologie Super AMOLED. Noi vom primi varianta cu procesor Exynos 8895 și toate variantele vor beneficia de o baterie modestă de 3300 mAh. Să sperăm că optimizarea va fi una de top, pentru că altfel autonomia poate fi un punct slab. Aflăm totul peste doar câteva ore!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×