Preț și disponibilitate Google Pixel 4 în România

2.425 ori
<b>Preț și disponibilitate Google Pixel 4 în România</b>Iată că de astăzi debutează pe plan local și Google Pixel 4, un telefon mult așteptat de către fanii Google de la noi din țară. Rămâne în continuare un super aparat pentru fotografiat, dar pune acum accentul și pe alte capitole

Iată că de astăzi debutează pe plan local și Google Pixel 4, un telefon mult așteptat de către fanii Google de la noi din țară. Rămâne în continuare un super aparat pentru fotografiat, dar pune acum accentul și pe alte capitole după cum vă informam în articolul despre lansarea sa. În cazul de față ne axăm asupra prețurilor și aflăm ce retaileri îl listează, care este stadiul disponibilității sale.

Google Pixel 4

Ca un reminder, trebuie să știți că Pixel 4 nu primește aprecieri pentru design-ul său, fiind o ciudățenie a anului 2019 prin abordarea de look adoptată aici de către Google. Avem parte de margini generoase în jurul ecranului și pe lângă bărbia de sub ecran, apare și o frunte lată menită să găzduiască senzorii pentru deblocarea facială și sistemul de radar pentru control prin gesturi.

Pixel 4, prețuri în România:

 

64 GB

128 GBDisponibilitate
PC Garage   
Altex   
Cel   
eMAG   
evoMAG   
QuickMobile5.141 lei (folosind codul QUICK202) La furnizor

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Smartphone-ul cel compact de la Google vine echipat cu ecran FHD+ de 5.7 inch și se remarcă prin rata de refresh de 90Hz. Avem procesor Snapdragon 855 la pachet și configurații cu 6 GB RAM și 64 sau 128 GB de stocare. Nu există slot microSD aici, astfel că trebuie să vă limitați la spațiul disponibil sau să vă urcați fișierele în cloud.

Are același setup de camere foto ca cel regăsit pe varianta XL, mai precis o cameră duală de 12.2 mpx (OIS, PDAF) + 16 mpx (zoom optic 2x, OIS) în spate și o cameră selfie de 8 mpx + 3D ToF. Primim port USB Type-C, certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, iar ca OS Android 10 preinstalat din fabrică.

Cel mai mare neajuns al acestui smartphone pare a fi bateria de doar 2800 mAh (alimentare la 18W) care pare a fi cam mică pentru ecranul 90Hz ce ni se aduce aici. Google Pixel 4 se găsește pe negru, alb sau portocaliu, aceste două din urmă nuanțe având un spate mat. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×