Preț și disponibilitate Google Pixel 4 XL în România

3.758 ori
<b>Preț și disponibilitate Google Pixel 4 XL în România</b>După câteva săptămâni de așteptare iată că smartphone-ul Google Pixel 4 XL își face apariția și pe plan local, flagship-ul Google din acest an în varianta phablet cu baterie și ecran mai mare. Punem la cale așadar un articol

După câteva săptămâni de așteptare iată că smartphone-ul Google Pixel 4 XL își face apariția și pe plan local, flagship-ul Google din acest an în varianta phablet cu baterie și ecran mai mare. Punem la cale așadar un articol dedicat de tip "Preț și Disponibilitate" prin intermediul căruia veți afla sumele la care se vinde acest device premium la noi în țară și pe viitor, prin update-uri, ce tăieri de prețuri sau reduceri se vor realiza.

Pixel 4 XL

Vă reamintim că Pixel 4 XL este ceva mai diferit în peisajul smartphone din acest an, cel puțin privit ca design. Nu se remarcă printr-un panou frontal cu margini foarte înguste, ba dimpotrivă. Avem o frunte lată deasupra ecranului, acolo unde sunt ascunși senzori asociați sistemului de control prin gesturi, camera selfie, dar și un sistem de autentificare facială 3D.

Pixel 4 XL, prețuri în România:

 

64 GB

128 GBDisponibilitate
PC Garage   
Altex   
Cel   
eMAG   
evoMAG   
QuickMobile5.917 lei (folosind codul QUICK202)6.594 lei (folosind codul QUICK202)La furnizor

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Telefonul vine cu difuzoare stereo și abordarea dual-tone se păstrează oarecum, fiind acum extinsă pe lateral. Primim procesor Snapdragon 855 la interior, 6 GB RAM, 64 sau 128 GB de stocare flash și o baterie de 3700 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 18W. Se poate încărca și wireless și are certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Revenind la zona frontală, acolo se află ecranul P-OLED de 6.3 inch cu rezoluție de 3040 x 1440 pixeli, HDR, Always-on Display și rată de refresh de 90Hz. Primim cameră selfie de 8 mpx + 3D ToF, iar în spate o cameră duală cu senzor principal de 12.2 mpx (OIS, PDAF, f/1.7) + 16 mpx (telephoto, zoom optic 2x, OIS) și mai nou putem fotografia și constelații.

Google Pixel 4 XL sosește pe negru (spate glossy), alb (spate mat), dar și pe portocaliu (spate mat). 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×