Preț și disponibilitate Huawei Mate 30 în România

2.382 ori
<b>Preț și disponibilitate Huawei Mate 30 în România</b>Au trecut câteva săptămâni bune de la anunțul lui Huawei Mate 30 și iată că abia acum apar primele listări la vânzare de pe plan local, asta din pricina faptului că telefonul nu va fi adus pe cale oficială la noi, sau cel puțin nu

Au trecut câteva săptămâni bune de la anunțul lui Huawei Mate 30 și iată că abia acum apar primele listări la vânzare de pe plan local, asta din pricina faptului că telefonul nu va fi adus pe cale oficială la noi, sau cel puțin nu într-un viitor apropiat. Problema cu lipsa serviciilor Google și suitei de aplicații rămâne, dar cum poate există entuizaști care vor să se bucure de camera noului device ne-am gândit că un articol de tip "Preț și Disponibilitate" ar putea fi util.

Huawei Mate 30

Veți afla din tabelul de mai jos prețurile la care se vinde noul telefon de la Huawei și după cum știți deja, de această dată diferențele nu mai sunt atât de mari între această variantă de bază și cea Pro precum se întâmpla anul trecut cu Mate 20 vs. Mate 20 Pro. Huawei Mate 30 Pro adoptă un ecran plat și pe deasupra are și un decupaj mai mic în zona superioară.

Huawei Mate 30, prețuri în România:

 

6 GB RAM

8 GB RAMDisponibilitate
PC Garage   
Altex   
eMAG   
evoMAG   
QuickMobile 3.492 lei (folosind codul QUICK202)3.686 lei (folosind codul QUICK202)La furnizor
Orange    
Telekom   
Vodafone    

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Display-ul este un OLED de 6.62 inch cu rezoluție FHD+ și ne oferă suport HDR10. La interior găsim un procesor Kirin 990 și avem configurații cu 6 GB RAM + 128 GB stocare sau 8 GB RAM + 128 GB stocare UFS 3.0. Primim și slot NM, cameră selfie de 24 mpx și în spate într-un modul foto circular, următorul setup foto: 40 mpx (f/1.8) + 8 mpx (telephoto, OIS, zoom optic 3x) + 16 mpx (ultrawide).

Huawei Mate 30 aduce difuzoare stereo, jack audio, port USB-C și scanner de amprente integrat în ecran. Are emițător infraroșu și baterie de 4200 mAh ce se încarcă la 40W prin fir, sau 27W wireless. Telefonul sosește pe negru, argintiu, verde și violet. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×