Google oferă mod Incognito în Maps, manager de parole mai bun şi alte noutăţi în zona de securitate în octombrie

857 ori
<b>Google oferă mod Incognito în Maps, manager de parole mai bun şi alte noutăţi în zona de securitate în octombrie</b>Google a anunţat detalii despre cea mai nouă actualizare de securitate, cea oferită în luna octombrie şi care aduce câteva schimbări binevenite pe terminalele Android. Toamna se numără actualizările şi aflăm detalii despre

Google a anunţat detalii despre cea mai nouă actualizare de securitate, cea oferită în luna octombrie şi care aduce câteva schimbări binevenite pe terminalele Android. Toamna se numără actualizările şi aflăm detalii despre modul Incognito din Google Maps, dar şi restul de noutăţi.

La începutul lunii octombrie Google oferă un update important serviciilor de securitate şi protecţie a confidenţialităţii. Una dintre noutăţi este modul Incognito din Google Maps. Aveam mod Incognito de ceva vreme în Chrome, iar acum se transpune asta şi în Maps. Şi YouTube primea ceva de gen la început de 2019.

În Maps funcţionează în modul următor: când activați modul Incognito în aplicaţie, activitatea de pe acel dispozitiv, precum locurile pe care le cauţi nu va fi salvată în contul Google şi nu va fi utilizată pentru personalizarea experienţei pe Google Maps.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=immgP7cniXM

Activarea acestui mod se face pe bază de profil şi poate fi realizată oricând. Modul va fi introdus în săptămânile următoare atât pe Android, cât şi pe iOS. Avem şi Auto Delete pentru YouTube, care şterge automat Location History şi Activitatea pe Internet şi în aplicaţii. Include locurile pe care le-ai căutat şi paginile vizitate online, dar şi comenzile vocale. Funcţia Auto Delete se aplică acum şi la istoricul YouTube şi puteţi să o setaţi chiar automat, la intervale de 3 sau 18 luni.

Google mai propune şi un manager de parole îmbunătăţit. Oferea de ceva vreme o funcţie similară, care salva parolele conturilor asociate serviciilor online, dar din octombrie 2019 managerul primeşte şi verificarea parolei, care îţi spune că ai o parolă puternică sau slabă, dacă e reutilizată sau dacă a fost expusă la breşe de securitate.

Mai multe detalii aflaţi aici şi aici.

 

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×