Preț și disponibilitate Motorola One Action în România

1.875 ori
<b>Preț și disponibilitate Motorola One Action în România</b>Cel mai nou smartphone din portofoliul Motorola One și anume Motorola One Action este disponibil de astăzi la vânzare pe plan local, asta la doar câteva momente distanță de la anunțul oficial. Noi v-am prezentat rapid

Cel mai nou smartphone din portofoliul Motorola One și anume Motorola One Action este disponibil de astăzi la vânzare pe plan local, asta la doar câteva momente distanță de la anunțul oficial. Noi v-am prezentat rapid telefonul chiar în ziua debutului prin intermediul unui material video unboxing și am discutat despre dotările sale într-un articol dedicat ulterior. Acum vedem și cum se prezintă la capitolul prețuri!

Motorola One Action

Vă amintim că acest device este similar lui Moto One Vision din punct de vedere al dotărilor și chiar al design-ului. Se oferă același ecran îngust cu aspect 21:9, unitate IPS LCD de 6.3 inch cu rezoluție FHD+. Are un decupaj bulină în colțul din stânga pentru camera selfie și jos remarcăm o mică bărbie.

Motorola One Action, prețuri în România:

 

Preț

Disponibilitate
Altex1.199 leiÎn sroc
Cel  
eMAG  
Euro GSM  
evoMAG  
Germanos  
QuickMobile   
Telekom   
Digi Mobil   

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Primim procesor octa-core Exynos 9609 la interior, 4 GB RAM, 128 GB stocare + slot microSD și o baterie de 3500 mAh care pe hârtie asigură până la 11 ore de playback video. Telefonul are și scanner de amprente fizic în spate, acesta fiind integrat subtil sub forma logo-ului Moto. Nu lipsește jack-ul audio și pentru încărcare folosim portul USB-C de la bază.

Motorola One Action se remarcă totuși prin setup-ul său foto din spate ce include o cameră video de acțiune capabilă să filmeze ultra-wide din modul vertical. Această cameră are 16 megapixeli și alături întâlnim un senzor principal de 12 megapixeli (f/1.8) și unul secundar de 5 mpx pentru bokeh. One Action rulează Android One din fabrică și îl găsiți pe alb sau albastru. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×