Xiaomi Mi A3: Designul cel mai arătos din seria Mi A

1.467 ori
<b>Xiaomi Mi A3: Designul cel mai arătos din seria Mi A</b>Telefoanele Xiaomi Mi A au rămas fidele metalului, atât pentru generaţia Mi A1, cât şi Mi A2. Deja pe Mi A2 ideea de design unibody metalic părea învechită, dar Xiaomi a riscat. Xiaomi Mi A3 nu îşi mai asuma riscuri şi merge pe sticlă, care acoperă..

Telefoanele Xiaomi Mi A au rămas fidele metalului, atât pentru generaţia Mi A1, cât şi Mi A2. Deja pe Mi A2 ideea de design unibody metalic părea învechită, dar Xiaomi a riscat. Xiaomi Mi A3 nu îşi mai asumă riscuri şi merge pe sticlă, care acoperă spatele şi prinde lumina sub forma unei litere "S".

Video-review Xiaomi Mi A3, secțiunea design

E un spate foarte arătos, ce aminteşte de Huawei P30 Lite puţin, aş zice. Vine pe gri, alb sau albastru, pe această din urmă nuanţa având-o noi la teste. Avem protecţie Gorilla Glass 5 în faţă şi spate şi ceea ce pare a fi o ramă metalică acoperită cu plastic. Talia este de 8.5 mm şi greutatea de 173.8 grame, un pic cam mare pentru o diagonală de 6 inch, dar nu sesizabil.

Utilizarea cu o singură mână e comodă, pentru că avem de-a face cu un telefon îngust aici şi am ajuns OK şi la butoanele fizice. Camera tripla verticală din spate mă duce cu gândul puţin la Xiaomi Mi 9. Spatele atrage ceva amprente, dar nu exagerat. E un telefon mult mai sexy decât predecesorii săi, asta e sigur şi vine cu un breton discret pentru camera selfie, dar şi o bărbie mare, proeminentă.

Un design reuşit, cu nimic mai prejos decât seriile Galaxy A şi Huawei P Lite sau Mate Lite.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×