Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Fold în România

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Retaileri 8.891 ori
<b>Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Fold în România</b>Deși debutul comercial al smartphone-ului plabil Samsung Galaxy Fold va avea loc în luna mai a acestui an pe plan european, iată că apar deja primele listări ale device-ului, acestea fiind cu rol informativ. Descoperiți din tabelul de mai

Deși debutul comercial al smartphone-ului plabil Samsung Galaxy Fold va avea loc în luna mai a acestui an pe plan european, iată că apar deja primele listări ale device-ului, acestea fiind cu rol informativ. Descoperiți din tabelul de mai jos la ce sume se vine ineditul handset ce se transformă într-o tabletă de 7.3 inch, care sunt retailerii ce îl comercializează și când va fi disponibil pentru comanda propriu-zisă.

Galaxy Fold

Cu această ocazie vă reamintim și câteva dintre dotările acestui handset, pe listă fiind la loc de cinste ecranul Infinty Flex de 7.3 inch ce iese la iveală odată cu deschiderea telefonului precum o carte. Acest panou are rezoluție QXGA+ și un aspect 4.2:3 al imaginii, iar la exterior primim și un display secundar de 4.6 inch cu aspect 12:9 și rezoluție HD+ pentru acțiuni rapide.

Samsung Galaxy Fold, prețuri în România:

 

Preț

Disponibilitate
Altex  
eMAG  
Euro GSM  
evoMAG  
PC Garage   
QuickMobile 9.999 leiLa precomandă din 3 mai
Orange  
Digi Mobil    
Vodafone  

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

La interior oferă un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855, 12 GB RAM și o baterie de 4380 mAh împărțită în două unități care în teorie ar trebui să se încarce mai rapid. Aduce și 512 GB de stocare eUFS, cameră selfie duală de 10 + 8 mpx și în spate o cameră triplă de 16 + 12 + 12 mpx. 

După cum am văzut în demo-ul din cadrul Samsung Unpacked, pe ecranul de 7.3 inch pot fi rulate simultan până la 3 aplicații în ferestre diferite pentru multitasking eficient. Galaxy Fold are o grosime de 6.9 mm când este pliat sau 17 mm pliat. Vine pe argintiu, albastru, verde și negru.

În SUA debutul are loc pe 26 aprilie la un preț recomandat de 1980 dolari, iar în Europa pe 3 mai la suma de 2000 euro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×