Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Note 10+ 5G în România

1.925 ori
<b>Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Note 10+ 5G în România</b>În ultima lună pe plan local au început să debuteze oficial și telefoane 5G de renume, câteva exemple fiind Samsung Galaxy S10 5G (în premieră în rețeaua Orange 5G), sau Galaxy Note 10 5G. Acum descoperim că și varianta

În ultima lună pe plan local au început să debuteze oficial și telefoane 5G, câteva exemple fiind Samsung Galaxy S10 5G (în premieră în rețeaua Orange 5G), sau Galaxy Note 10 5G. Acum descoperim că și varianta Note 10+ 5G poposește la noi în țară prin intermediul operatorilor, dar și a retailerilor - astfel că punem la cale în cazul de față un articol dedicat Preț și Disponibilitate.

Galaxy Note 10+ 5G

Ce trebuie să știți este că această variantă nu aduce nimic extra față de modelul de bază Note 10+ la nivel hardware, singurul bonus fiind reprezentat de către suportul 5G oferit. Avem așadar același ecran Dynamic AMOLED de 6.8 inch, camera triplă din spate cu zoom optic 2x, bateria de 4300 mAh cu alimentare rapidă la 45W și aceeași cameră selfie de 10 mpx decupată în ecran.

Galaxy Note 10+ 5G, prețuri în România:

 256 GBDisponibilitate
Altex  
eMAG  
evoMAG  
QuickMobile 4.171 lei (folosind codul QUICK202)La furnizor
Orange   
Telekom  
Vodafone   

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Bifăm și prezența stylus-ului S-Pen, a difuzoarelor stereo și a procesorului octa-core Exynos 9825 pe această versiune destinată pieței noastre. Scanner-ul de amprente este unul ultrasonic integrat sub display și telefonul are certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. De asemenea, mai aflați că Note 10+ 5G vine în configurații cu 12 GB RAM și 256 sau 512 GB stocare flash.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×