Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Note 10 5G în România

5.118 ori
<b>Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Note 10 5G în România</b>Pe măsură ce operatorii de la noi anunță lansarea serviciilor 5G în marile orașe, descoperim și faptul că nivelul de interes din jurul telefoanelor cu suport pentru acest nou standard de conectivitate crește. În acest sens avem astăzi

Pe măsură ce operatorii de la noi anunță lansarea serviciilor 5G în marile orașe, descoperim și faptul că nivelul de interes din jurul telefoanelor cu suport pentru acest nou standard de conectivitate crește. În acest sens avem astăzi pregătit pentru voi un articol dedicat "Preț și Disponibilitate" pentru Samsung Galaxy Note 10 5G, telefon ce vine echipat cu dotări de top și cu suficiente tool-uri de productivitate.

Galaxy Note 10 5G

Veți afla astfel din tabelul de mai jos la ce sume se vinde acest smartphone în varianta 5G și avem desigur pentru voi și un reminder cu privire la dotările pe care le înglobează la interior. Ei bine, aflați că în afară de modemul 5G oferit aici și de upgrade-ul pe partea RAM (12 GB RAM pe Note 10 5G) nu există alte diferențe pe partea hardware, totul rămânând la fel de la ecran, procesor, camere foto și până la bateria de 3500 mAh cu alimentare la 25W.

Galaxy Note 10 5G, prețuri în România:

 PrețDisponibilitate
Altex  
eMAG  
evoMAG  
QuickMobile 3.589 lei (folosind codul QUICK202)La furnizor 
Orange   
Telekom  
Vodafone   

*Pentru mai multe prețuri puteți consulta site-ul compari.ro.

Avem așadar un display Super AMOLED de 6.3 inch cu rezoluție FHD+, procesor Exynos 9825, 256 GB spațiu de stocare flash și o cameră selfie de 10 mpx. În spate descoperim același setup foto triplu cu senzor principal de 12 mpx (OIS), senzor ultra-wide de 16 mpx și senzor telephoto de 12 mpx pentru zoom optic 2x.

Samsung Galaxy Note 10 5G are și difuzoare stereo, scanner de amprente integrat în ecran, iar legat de modemul 5G, acesta oferă suport 5G NSA / Sub6. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×