Reducerile de Halloween ajung mai devreme în oferta unui retailer chinez; smartphone-uri și ceasuri inteligente la prețuri speciale!

1.060 ori
<b>Reducerile de Halloween ajung mai devreme în oferta unui retailer chinez; smartphone-uri și ceasuri inteligente la prețuri speciale!</b>Cei de la EverBuying.net dau astăzi startul promoțiilor de Halloween, oferta magazinului fiind una extrem de variată. Avem smartphone-uri cu prețuri speciale, tablete, ceasuri inteligente, dar și gadget-uri interesante care au ca scop

Pentru că Halloween-ul se apropie, iată că astăzi cei de la EverBuying.net dau startul unei campanii speciale de reduceri ce ne aduce prețuri speciale pentru numeroase smartphone-uri, tablete și ceasuri inteligente aflate în portofoliul magazinului. Promoția are loc în perioada 25 octombrie - 2 noiembrie, și avem la dispoziție o gamă largă de produse din care putem alege, printre acestea fiind listate și decorațiuni de Halloween foarte accesibile.

HomTom HT3

Nouă ne-au atras atenția două produse de aici, și anume smartphone-ul HomTom HT3 și smartwatch-ul U8. Telefonul de aici vine cu display HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), cu un procesor quad-core de 1.3 GHz, cu 1 GB memorie RAM și cu o capacitate de stocare de 8 GB. Primim un slot microSD la pachet, și o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED (beneficiem și de tehnologia de interpolare software ce ne aduce fotografii la o rezoluție de 8 megapixeli).

HomTom HT3

Pentru captura selfie avem un senzor de 2 megapixeli (interpolare la 5 megapixeli), și telefonul ne mai aduce sport dual-SIM (2x micro-SIM), conectivitate Bluetooth 4.0, Wi-Fi, 4G și un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date. HomTom HT3 rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și poate fi achiziționat în această perioadă pentru suma de doar 55.99 dolari ~ adică fix 230 lei.

U8

De asemenea, în oferta de Halloween avem și smartwatch-ul U8 - purtabil ce costă doar 8.69 dolari și care oferă un display touchscreen, posibilitatea de a răspunde sau realiza apeluri odată conectat la un smartphone, dar și senzori pentru măsurarea numărului de pași. Vom primi notificări pe bază de vibrații și ceasul mai oferă și următoarele funcții: cronometru, alarmă, control music player.

Puteți comanda smartphone-ul sau ceasul mai sus prezentat de pe site-ul everbuying.net în perioada 25 - 2 noiembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×