Elephone vine cu reduceri speciale de 8 martie; smartphone-uri și accesorii la prețuri atractive!

1.110 ori
<b>Elephone vine cu reduceri speciale de 8 martie; smartphone-uri și accesorii la prețuri atractive!</b>Cu ocazia zilei de 8 Martie, cei de la Elephone vin în întâmpinarea noastră cu o serie de reduceri speciale asociate smartphone-urilor din ofertă, dar și unor accesorii interesante. La loc de cinste se află nimeni altul decât Elephone S7, telefon pe care

Pentru că 8 martie se apropie cu pași repezi, cei de la Elephone dau astăzi startul unei campanii speciale de reduceri destinată unor smartphone-uri din portofoliu, dar și unor accesorii foarte interesante pe care le putem achiziționa la super prețuri. La loc de cinste se află în cazul de față nimeni altul decât Elephone S7, telefon arătos cu 4 GB RAM, 64 GB de stocare și procesor deca-core ce poate fi cumpărat pentru doar 179.99 dolari până pe data de 10 martie (disponibil și pe GearBest).

Elephone S7

Tot în categoria smartphone îl regăsim și pe Elephone C1X, model din categoria entry-level care în perioada 3 - 10 martie poate fi achiziționat pentru suma de 89.99 dolari. El ne oferă un corp unibody metalic, scanner de amprente, 2 GB memorie RAM și un display de 5.5 inch cu rezoluție HD.

Ele secret

Puteți opta și pentru gadget-uri inedite precum stick-ul de memorie ELE Secret ce este echipat cu scanner de amprente pentru protejarea datelor stocare. Acesta costă doar 34.99 dolari și ne aduce 64 GB spațiu de stocare flash și interfață USB 2.0. Lista completă de produse incluse în campania Elephone de 8 martie poate fi găsită aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×