Samsung Galaxy Note 8: Conectivitate cu tehnologia la zi, Bluetooth 5.0 şi promisiuni Gigabit

1.757 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8: Conectivitate cu tehnologia la zi, Bluetooth 5.0 şi promisiuni Gigabit</b>Samsung Galaxy Note 8 face parte din generaţia nouă de telefoane, care vin cu Bluetooth 5.0, deci permit conectarea de două perechi de căşti wireless simultan. Noi testam varianta dual SIM a telefonului, care vine cu un slot hibrid pentru microSD/nano SIM

Samsung Galaxy Note 8 face parte din generaţia nouă de telefoane, care vin cu Bluetooth 5.0, deci permit conectarea de două perechi de căşti wireless simultan. Noi testam varianta dual SIM a telefonului, care vine cu un slot hibrid pentru microSD/nano SIM. Evident exista şi variante single SIM pe piaţă.

Terminalul pune la bătaie un port USB Type-C, suport Miracast, NFC, LTE Categoria 16, dar şi WiFi 802.11 a/b/g/n/ac cu suport MU-MIMO. Avem şi GPS, Galileo şi Glonass, iar convorbirile au adus un volum foarte ridicat, o clabirare bună şi o anulare excelentă a zgomotului de fond. Acesta e genul de smartphone care a sosit cu promisiunea de "viteze Gigabit" pe viitor, lucru asociat cu telefoanele cu procesor Snapdragon 835 din 2017.

La testele noastre de viteză nu a fost încă la nivel de gigabit, ajungând la 41 Mbps viteza download în 4G şi 47 Mbps upload. La Testul WiFi am ajuns la 25 Mbps download şi 20 Mbps upload în reţeaua Telekom cu abonament 100 Mbps, iar la RCS RDS am atins 66 Mbps download şi 91 Mbps upload, cu abonamentul de 500 Mbps. Rezultatele sunt OK, dar parcă mă aşteptam să rupă norii mai mult.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×