Huawei Mate 10 Lite: Conectivitate dual SIM cu ceva sacrificii la WiFi

2.353 ori
<b>Huawei Mate 10 Lite: Conectivitate dual SIM cu ceva sacrificii la WiFi</b>Huawei Mate 10 Lite este evident un telefon dual SIM, unul cu suport pentru 4G LTE Categoria 6, care promite până la 300 Mbps viteza download şi până la 50 Mbps viteza upload. Avem şi WiFi b/g/n, dar din păcate doar în banda de 2.4 GHz, nu şi cea de 5 GHz

Huawei Mate 10 Lite este evident un telefon dual SIM, unul cu suport pentru 4G LTE Categoria 6, care promite până la 300 Mbps viteza download şi până la 50 Mbps viteza upload. Avem şi WiFi b/g/n, dar din păcate doar în banda de 2.4 GHz, nu şi cea de 5 GHz 802.11ac.

Practic acesta nu este un telefon cu WiFi dual band, decizie pe care nu prea o înţeleg. Vine cu suport Bluetooth 4.2, GPS, Glonass şi microUSB 2.0 cu suport USB OTG. Nu strica să avem un USB Type-C, mai ales dacă am fi vrut să folosim Huawei 360 Camera să zicem. Nici urmă de infraroşu sau NFC. Funcţia Link+ ne ajută să ne conectăm mai rapid şi mai eficient la WiFi.

Speedtest uawei Mate 10 Lite

Apelurile au volumul rezonabil, mai mult modest, dar claritatea este bună. Primim şi funcţie Speed Dial şi Pocket Mode. Am realizat şi testul de viteză SpeedTest, atingând 50 Mbps download la WiFi şi 25 Mbps la upload. Mă aşteptam la mai mult aici, de vină e evident lipsa conexiuni 5 GHz 802.11ac, dar măcar la 4G LTE stăm bine, cu 102 Mbps la download şi 47 Mbps la upload.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×