Sony Xperia XZ1 Compact: Design tip "cutie de chibrituri", destul de comod totuşi

964 ori
<b>Sony Xperia XZ1 Compact: Design tip "cutie de chibrituri", destul de comod totuşi</b>Să spui că Sony face designuri polarizante de telefoane e afirmație modestă secolului. E singura companie care merge pe acelaşi format de bază de vreo 5-6 ani şi nu o face cu ruşine, ci cu mândrie. La cum merg lucrurile şi în 2018 vor rămâne la aceeaşi..

Să spui că Sony face designuri polarizante de telefoane e afirmația modestă a secolului. E singura companie care merge pe acelaşi format de bază de vreo 5-6 ani şi nu o face cu ruşine, ci cu mândrie. La cum merg lucrurile şi în 2018 vor rămâne la aceeaşi abordare şi oarecum le respect tăria pe poziţii.

Xperia XZ1 Compact nu se abate de la regulă, cu un format tip "cutie de chibrituri", dar foarte compact pe lângă smartphone-urile din 2017 sau 2018. Cărămiduţa se potriveşte ca o mănuşă în mâna mea, dar în mâna unei persoane de 2 metri şi 120 de kilograme va fi ca o brichetă. Măsoară 9.3 mm în grosime şi cântăreşte 140 de grame, dimensiuni rezonabile aş spune, poate doar în afară de grosime, care e cam mare în epoca lui 7-8 mm.

Ca o comparaţie iPhone 8 măsoară 7.8 mm în talie şi cântăreşte 148 de grame. Acest smartphone este certificat IP68, pentru rezistenţa la apă şi praf şi dacă la prima vedere pare să aibă un corp din policarbonat, e de fapt policarbonat ranforsat cu fibră de sticlă. Are diagonală de 4.6 inch şi muchii groase, mai ales sus şi jos. Apropo de sus şi jos, avem câte o placă de metal în zona superioară şi inferioară a handset-ului, unde găsim porturile.

Un design angular, solid, comod şi fără decupaje de antene vizibile. Butoanele sunt comode şi nu prea, cel Power fiind prea plat, iar cel de cameră prea mic. Xperia XZ1 Compact vine pe negru, alb, albastru sau roz şi va atrage cu siguranţă pe cei aflaţi în căutarea unui telefon liliputan cu construcţie solidă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×