Sony Xperia XZ3: Conectivitate la înalt nivel, cu unele dintre cele mai mari viteze

1.188 ori
<b>Sony Xperia XZ3: Conectivitate la înalt nivel, cu unele dintre cele mai mari viteze</b>Sony Xperia XZ3 sacrifica jackul audio şi oferă în schimb un adaptor de la port USB Type-C la 3.5 mm. Vine în variante single SIM şi dual SIM, cu slot-uri nano SIM şi oferă suport 4g LTE Categoria 18, ceea ce pe hârtie înseamnă viteze până la 1.2 Gbps..

Sony Xperia XZ3 e testat prin intermediul programului Orange Smartphone Tester.

Sony Xperia XZ3 sacrifică jackul audio şi oferă în schimb un adaptor de la port USB Type-C la 3.5 mm. Vine în variante single SIM şi dual SIM, cu slot-uri nano SIM şi oferă suport 4G LTE Categoria 18, ceea ce pe hârtie înseamnă viteze până la 1.2 Gbps la descărcare.

Avem şi suport WiFi a/b/g/n/ac cu MIMO 2x2, Bluetooth 5.0, Google Cast şi DLNA. Jos găsim un port USB Type-C, deja clasic de ceva vreme pe Xperia-uri. Lista continuă cu GPS şi Glonass, dar şi cu NFC. Apelurile au avut volum excelent şi claritate perfectă, nu avem plângeri la acest capitol. Practic suntem în grafic cu toate cerinţele unui telefon flagship din 2018.

Speedtest Sony Xperia XZ3

În ce priveşte testul de viteza a conectivităţii, în SpeedTest am ajuns la 140 Mbps la download 4G şi 62.5 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 265 Mbps la download şi 25.5 Mbps la upload. Am văzut şi telefoane cu 400 Mbps ce e drept, dar am fost mai degrabă impresionat de 4G, acolo unde puţine telefoane trec de 100 Mbps şi dacă o fac, trec cu puţin peste.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×