OnePlus 6: Conectivitate cu de toate pentru toţi, viteze mari

2.349 ori
<b>OnePlus 6: Conectivitate cu de toate pentru toţi, viteze mari</b>OnePlus 6 nu face vreun sacrificiu de conectivitate, cum e de aşteptat pentru un flagship din 2018. Are port USB Type-C 2.0, păstrează până şi jack-ul audio şi are două slot-uri nano SIM. E ce trebuie, aş spune.

OnePlus 6 nu face vreun sacrificiu de conectivitate, cum e de aşteptat pentru un flagship din 2018. Are port USB Type-C 2.0, păstrează până şi jack-ul audio şi are două slot-uri nano SIM. E ce trebuie, aş spune.

Mai vine şi cu suport 4G LTE Categoria 16 cu 4X4 MIMO, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2X2 MIMO şi Bluetooth 5.0. Avem parte şi de NFC, GPS, Glonass, Beidou şi Galileo. Apelurile telefonice se aduc perfect, iar microfonul a fost la înălţime, lucru anticipat încă de la filmare şi de la secţiunea Cameră.

Speedtest OnePlus 6

Nu stăm rău deloc nici la SpeedTest, cu 121 Mbps atinşi la download 4G şi 62.5 Mbps la upload. La WiFi e chiar mai bine de atât, cu 328 Mbps la download şi 25.8 Mbps la upload. Numai viteze excelente şi apeluri fără cusur.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×