OnePlus 6: Conectivitate cu de toate pentru toţi, viteze mari

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 2.088 ori
<b>OnePlus 6: Conectivitate cu de toate pentru toţi, viteze mari</b>OnePlus 6 nu face vreun sacrificiu de conectivitate, cum e de aşteptat pentru un flagship din 2018. Are port USB Type-C 2.0, păstrează până şi jack-ul audio şi are două slot-uri nano SIM. E ce trebuie, aş spune.

OnePlus 6 nu face vreun sacrificiu de conectivitate, cum e de aşteptat pentru un flagship din 2018. Are port USB Type-C 2.0, păstrează până şi jack-ul audio şi are două slot-uri nano SIM. E ce trebuie, aş spune.

Mai vine şi cu suport 4G LTE Categoria 16 cu 4X4 MIMO, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2X2 MIMO şi Bluetooth 5.0. Avem parte şi de NFC, GPS, Glonass, Beidou şi Galileo. Apelurile telefonice se aduc perfect, iar microfonul a fost la înălţime, lucru anticipat încă de la filmare şi de la secţiunea Cameră.

Speedtest OnePlus 6

Nu stăm rău deloc nici la SpeedTest, cu 121 Mbps atinşi la download 4G şi 62.5 Mbps la upload. La WiFi e chiar mai bine de atât, cu 328 Mbps la download şi 25.8 Mbps la upload. Numai viteze excelente şi apeluri fără cusur.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×