Am aflat care sunt cele mai populare telefoane lansate la MWC 2017; Topul ne prezintă preferințele voastre la cald, luând în calcul doar săptămâna MWC

5.289 ori
<b>Am aflat care sunt cele mai populare telefoane lansate la MWC 2017; Topul ne prezintă preferințele voastre la cald, luând în calcul doar săptămâna MWC</b>V-am obișnuit în ultima vreme ca la final de lună să vă prezentăm aici care au fost cele mai populare smartphone-uri de pe Mobilissimo.ro, top realizat pe seama unor diverse aspecte precum numărul de căutări, numărul de apariții în cadrul știrilor, dar

După cum ați remarcat cu siguranță, în ultimul timp v-am obișnuit aici ca la sfârșit de lună să vă prezentăm un top 10 al celor mai populare smartphone-uri high-end de pe Mobilissimo - top realizat pe seama unui algoritm compus din vizualizările paginii telefonului cu pricina, numărul de vizualizări din cadrul știrilor și comparațiile făcute pe site care au ca subiect și respectivul telefon.

Ne-am hotărât ca astăzi să vă prezentăm un nou top de acest tip, dar de această dată fiind vorba despre 10 cele mai populare telefoane lansate la MWC 2017. Datele au fost strânse în perioada 26 februarie - 4 martie și mai jos aveți cele 10 telefoane listate în ordinea popularității pe site!

10. Motorola Moto G5 Plus

Moto G5 PLUS

Ultimul clasat în topul nostru este Moto G5 Plus, terminal premium ce face parte din noua gamă a Lenovo și care se remarcă prin câteva aspecte cheie precum tehnologia de încărcare rapidă Turbo Charge și prin design-ul circular al camerei foto ce ne amintește de Moto Z. Este un handset de buget în primul și în primul rând și aș pune calitatea construcției pe lista de puncte forte. 

9. Motorola Moto G5

Moto G5

Ceva mai popular este Moto G5, telefon pe care l-am analizat într-un hands-on la standul Lenovo din cadrul MWC. Este un produs ceva mai compact, dar design-ul rămâne în mare similar cu cel al variantei Plus. Experiența software aproape stock este de apreciat în cazul de față și aflați că primim la bord fix același procesor pe care îl aduce și Nokia 6, adică Snapdragon 430.

8. BlackBerry KeyOne

BlackBerry KeyOne

Cu un nume destul de ciudat la prima vedere, BlackBerry KeyOne a reușit să atragă atenția publicului de la MWC. Este cel mai nou terminal creat de către TCL și el reunește celebra tastatură qwerty cu un ecran tactil suficient de mare pentru realizarea de taskuri ce necesită acest input. Telefonul este unul premium și mi-a plăcut feeling-ul dat de către panoul spate ce adoptă o textură similară cu pielea. Și tastatura merită apreciată pentru ușurința de utilizare și pentru zona touch ce permite scroll-ul prin pagini. 

7. Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus

Am avut ocazia să pun mâna pe un Huawei P10 Plus în acea variantă de culoare Dazzling Blue și recunosc că am fost de-a dreptul cucerit. În funcție de lumină, parcă avem o vopsea cameleon ce se schimbă din albastru în roșu și alte nuanțe plăcute privirii. Creșterea în diagonală nu pare a contribui prea mult la dimensiunile telefonului și plusul oferit pe partea de captură foto este cu siguranță de notat în raport cu P10. 

6. Nokia 5

Nokia 5

Era de așteptat ca printre favoritele voastre să se afle și noile terminale Nokia, modelul Nokia 5 fiind unul dintre acestea. Calitatea materialelor utilizate la fabricarea telefonului este principalul lucru pe care l-am remarcat, asta ținând cont de faptul că vorbim aici despre un handset din zona de buget. Specificațiile nu sunt nici ele rele, dar ar trebui să aveți în vedere că finisajul mat al telefonului adună cam rapid amprentele, mai ales într-o zi calduroasă.

5. Nokia 3

Nokia 3

Iată că și frățiorul mai mic Nokia 3 își găsește un loc în acest top, smartphone low-end care la rândul său aduce o carcasă premium - lucru pe care rar îl vedem în cazul telefoanelor din această zonă care provin din partea producătorilor consacrați. Ecranul mi s-a părut foarte luminos în momentul testării de la MWC și experiența software lipsită de customizări îi aduce încă o bilă albă.

4. Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

Japonezii de la Sony au făcut senzație la MWC cu smartphone-ul Xperia XZ Premium, un alt produs ce sosește cu display 4K la bord. Design-ul nu diferă prea mult de varianta standard, iar elementul aflat în centrul atenției este camera sa foto de 19 megapixeli echipată cu sistem de stabilizare electronică și care promite captură video la un incredibil frame-rate de 960fps. Acesta a primit și distincția de cel mai bun smartphone nou la MWC 2017, așa că prezența lui pe o asemenea poziție în topul nostru era de așteptat.

3. LG G6

LG G6

Sud-coreenii de la LG Electronics au dovedit că se pot crea smartphone-uri spectaculoase precum G6, un terminal compact ce impresionează printr-un generos display de 5.7 inch. Este aproape identic la capitolul dimensiuni cu Huawei P10, dar avem iată un panou uriaș la îndemână. Muchiile înguste sunt de-a dreptul sexi, iar trecerea la sticlă pentru panoul spate nu poate decât să ne bucure. Un lucru inedit este acela că panoul frontal este acoperit de sticlă Gorilla Glass 3, panoul spate cu sticlă Gorilla Glass 5, iar camera duală cu protecție Gorilla Glass 4!

2. Huawei P10

Huawei P10

Era de așteptat ca nivelul de interes din jurul lui Huawei P10 să fie unul la cote înalte, mai ales după ce firma chineză ne-a dovedit că se pot crea terminale admirabile precum P8 și P9. Modelul pregătit pentru 2017 se schimbă puțin la față, dar în mare parte beneficiem de aceleași caracteristici importante precum camera duală de pe spate cu optică Leica, calitatea premium a carcasei și dotările high-end. Pe timpul folosirii lui P10 timp de câteva zile am rămas surprins de calitatea fotografiilor făcute rapid în mod automat, dar și de captura selfie - senzorul frontal oferind la rândul său optică Leica. Am ajuns să mă obișnuiesc rapid și cu butonul home multifuncțional care la început mi se părea relativ ciudat, fiind obișnuit cu scanner-ul de amprente plasat pe spate.

1. Nokia 3310 (2017)

Nokia 3310 (2017)

Fără dotări exclusiviste precum 6 GB RAM, display 4K sau cameră duală, Nokia 3310 (2017) se plasează pe primul loc în topul preferințelor voastre. Poate că inițial ne așteptam la mai mult din partea acestui model succesor, dar telefonul este fix ceea ce avea Nokia pentru a-și anunța revenirea pe piață. Este un telefon extrem de ușor, modern și carcasele colorate îl fac foarte simpatic. Eu personal sper să văd pe viitor noi carcase inedite create pentru acest telefon, cu texturi și culori arătoase, plus un model cu suport 3G. 

Așadar, acesta este topul 10 al celor mai populare telefoane lansate la MWC 2017 în chiar săptămâna Mobile World Congress 2017, modele care se remarcă fie prin dotări de top, construcție premium, sau prin simplitate precum este cazul lui noului Nokia 3310. Noi deja l-am comandat pe acesta din urmă și abia așteptăm să punem noul joc Snake la treabă și să uităm de grija notificărilor de pe rețelele de socializare când ieșim în oraș!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×