LeEco LE 2 costă doar 555 lei și vine cu 3 GB RAM, display FHD și procesor deca-core; avem cupoane de reduceri și alte recomandări de 8 martie!

2.828 ori
<b>LeEco LE 2 costă doar 555 lei și vine cu 3 GB RAM, display FHD și procesor deca-core; avem cupoane de reduceri și alte recomandări de 8 martie!</b>Doar câteva zile rămase până pe 8 martie, sărbătoare răspândită la nivel global prin care se celebrează ziua femeii. Asta înseamnă că persoana dragă de lângă noi merită un cadou și ce alt dar mai frumos decât un nou smartphone, un aspirator care să îi

Pentru cei care încă se află în căutarea unui cadou de 8 martie pentru persoana iubită, venim astăzi cu o serie de recomandări foarte interesante pe care le-am găsit în oferta asociată acestei sărbători a celor de la GearBest.com. Noi ne-am oprit la 3 produse de aici, pe listă numărându-se un smartphone roz tare deștept, un robot aspirator care vă scutește de curățenia de prin casă și la o imprimantă de buzunar inedită.

LeEco Le 2

LeEco LE2

Telefonul roz despre care vă vorbeam se numește LeEco LE 2 și cu siguranță ați mai auzit despre acesta. Avem de-a face cu un produs ce costă numai 129.99 dolari ~ 555 lei și care ne va oferi dotări incredibile pentru un asemenea preț. Bifăm un display Full HD de 5.5 inch, un procesor deca-core MediaTek Helio X20 și 3 GB RAM. Primim și 16 GB de stocare, cameră selfie de 8 megapixeli și o baterie de 3000 mAh. Sună bine, nu-i așa?

ILIFE X5

Aspirator robot

Dacă doriți să aveți un companion care să vă ajute la curățenia prin casă, atunci aspiratorul robot ILIFE X5 este produsul ideal la care puteți apela. Acesta oferă 4 moduri de curățare, vine cu senzori IR pentru a nu se lovi de obiectele din cale și poate curăța orice tip de suprafață de la parchet, gresie sau covor. Zgomotul făcut de aspirator este de doar 40dB și atunci când bateria este pe terminate, acesta se întoarce la baza de încărcare. Prețul este de 131.99 dolari!

MEMOBIRD G2

Memobird G2

Cea de-a 3-a recomandare de astăzi este imprimanta de buzunar Memobird G2 vândută de către GearBest.com la prețul de doar 47.99 dolari. Aceasta nu are nevoie de cerneală, funcționând pe bază de hârtie termică care apropo costă doar 2.62 dolari per rolă la același retaileri. Putem printa orice imagini stocate pe smartphone în doar câteva secunde și acestea vor fi de tip alb-negru. Putem lăsa astfel mesaje pe frigider, notițe la birou și printa orice fotografii pe loc!

Pentru întreaga ofertă GearBest.com de 8 martie puteți vizita această pagină, iar pentru o serie de cupoane ce vă aduc reduceri la diferite produse puteți da click aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×