UMi Diamond poate fi achiziționat pentru doar 405 lei în această perioadă; aduce 3 GB RAM și un display HD de 5 inch!

1.682 ori
<b>UMi Diamond poate fi achiziționat pentru doar 405 lei în această perioadă; aduce 3 GB RAM și un display HD de 5 inch!</b>Smartphone-ul UMI Diamond este disponibil de ceva timp la precomandă prin intermediul retailerului chinez EverBuying, retailer ce astăzi ne oferă un preț special pentru achiziția sa. Până pe data de 15 noiembrie îl puteți achiziționa pentru suma de numai

Compania chineză UMi a adus de curând pe piață și smartphone-ul Diamond, un telefon de buget ce poate fi achiziționat pentru suma de doar 99.99 dolari până pe data de 15 noiembrie. EverBuying.net este magazinul ce îl listează la precomandă în 3 variante de culoare: negru, auriu și totodată alb. Ca design acest handset este chiar arătos, fiind remarcate elemente împrumutate de la modele ca Xiaomi Mi 5 și Samsung Galaxy S7, elementul comun fiind panoul spate cu margini curbate.

UMi Diamond

Lista sa de dotări hardware include un display de 5 inch cu rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, un procesor octa-core MediaTek MT6753 tactatla o frecvență de 1.5 GHz, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și autofocus (interpolare la 13 megapixeli), și un senzor frontal de 2 megapixeli care la rândul său beneficiază de interpolare software la 5 megapixeli.

UMi Diamond

Telefonul vine cu suport dual SIM (1x micro-SIM + 1x nano-SIM), A-GPS, Glonass, 4G LTE, Bluetooth 4.0 și cu suport 4G LTE (FDD-LTE 2600 MHz). UMI Diamond include o baterie de 2650 mAh la interior, și beneficiem de un port micrUSB v2.0 pentru încărcarea bateriei și pentru sincronizarea datelor cu un PC. 

Acest smartphone rulează din fabrică sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, oferind o interfață aproape de cea stock. Avem la pachet și un chip audio dedicat, semn că și acustica a fost luată în seamă de către producătorul chinez. Pentru suma de 405 lei puteți comanda acest smartphone chiar acum de pe EverBuying.net în limita stocului disponibil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×