Vernee Apollo Lite poate fi achiziționat pentru doar 730 lei; smartphone cu 4 GB RAM și chipset deca-core

1.254 ori
<b>Vernee Apollo Lite poate fi achiziționat pentru doar 730 lei; smartphone cu 4 GB RAM și chipset deca-core</b>Până pe data de 14 noiembrie cei de la Vernee vin cu un preț special pentru smartphone-ul Apollo Lite, terminal ce poate fi achiziționat pentru suma de doar 730 lei. În schimbul acestui preț vom primi un handset cu 4 GB memorie RAM, procesor deca-core

În urmă cu doar câteva zile v-am prezentat unboxing-ul lui Vernee Apollo Lite, unul dintre cele mai arătoase și accesibile terminale cu 4 GB RAM de pe piață. Telefonul beneficiază în această perioadă de o reducere de 50 dolari prin intermediul celor de la EverBuying, suma de achiziție fiind acum de doar 179.99 dolari. Pentru numai 730 lei vom primi la schimb un handset bine echilibrat din punct de vedere hardware, unul ce beneficiază și de suport software.

Vernee Apollo Lite

Ca dotări aflate în prim-plan avem display-ul de 5.5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, procesorul deca-core MediaTek Helio X20, cei 4 GB memorie RAM mai sus amintiți și camera foto principală Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, autofocus și bliț LED. Pentru selfie-uri avem în schimb la dispoziție tot un senzor Samsung S5K5E2, de această dată unul de 5 megapixeli.

Vernee Apollo Lite

Apollo Lite mai sosește cu slot microSD la pachet și cu o baterie de 3180 mAh ce aduce suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0. Avem parte de suport dual-SIM (1x microSIM + 1x nanoSIM), conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, un jack audio 3.5 mm și un port USB Type-C aflat la bază, element de conectivitate ce oferă și suport pentru output audio.

Vernee Apollo Lite

După cum v-ați putut da seama, telefonul de față vine într-o carcasă unibody din metal, și el ne mai aduce și un scanner de amprente la bord. Mai multe despre campania celor de la Vernee găsiți pe site-ul oficial, și puteți plasa o comandă pentru acest handset de pe EverBuying.net!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×