Vivo NEX Dual Display: Două ecrane la preţ de unul, ambele de calitate

1.296 ori
<b>Vivo NEX Dual Display: Două ecrane la preţ de unul, ambele de calitate</b>Chiar dacă s-a împământenit ideea că am acceptat cu toţii ecranele 18:9 sau 19:9, mai sunt încă oameni care duc dorul ecranelor 16:9. Ei bine Vivo NEX Dual Display combina ambele formaturi celebre: 19.5:9 şi 16:9, primul pe ecranul din faţă şi al doilea..

Chiar dacă s-a împământenit ideea că am acceptat cu toţii ecranele 18:9 sau 19:9, mai sunt încă oameni care duc dorul ecranelor 16:9. Ei bine Vivo NEX Dual Display combina ambelă formaturi celebre: 19.5:9 şi 16:9, primul pe ecranul din faţă şi al doilea pe cel din spate.

Display-ul lui Vivo NEX Dual Display vazut la microscop

Ecranul principal este un Super AMOLED de 6.39 inch cu rezoluţie de 2340 x 1080 pixeli. În spate se afla un ecran secundar de 5.49 inch, tot Super AMOLED, cu rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli de această dată. Ecranul frontal, scăpat de bretoane, tăieturi şi decupaje e foarte imersiv (chiar si cu o mica barbie), dar şi luminos. La vizionarea video am fost încântaţi de culorile vii, de contrast (chiar şi la soare) şi avem şi negru adânc şi unghiuri largi de vizualizare.

Display-ul lui Vivo NEX Dual Display vazut la microscop

Şi ecranul din spate îşi face treaba bine, deşi parcă arată prea mic pentru ce ne-am obişnuit în ziua de azi. Personal nu sunt fanul părţii din cercul camerei care intra peste ecran, simţindu-se ca o ventuză transparentă. Lizibilitatea ambelor ecrane a fost solidă la exterior. Încă nu îmi e clar şi cât de protejat de Gorilla Glass e ecranul din spate, cu acea protuberanţă de cameră peste el. Să presupunem că este totuşi...

Am făcut şi teste cu luxmetrul şi am ajuns la valoarea de 515 LUX pe ecranul principal, uniform pe tot ecranul din fericire. Şi celălalt ecran sare de 500 LUX lejer. Cu aceste valori, am depăşit Samsung Galaxy S10+, Xiaomi Mi Mix 2S şi Google Pixel 2 XL. Suntem sub Huawei P20 Pro şi ASUS ROG Phone totuşi. Ecranul secundar e de obicei neglijat sau o soluţie de compromis pe telefoanele cu două ecrane, dar aici e la fel de bun ca şi cel frontal. Astfel, putem spune că Vivo NEX Dual Display are într-un fel două ecrane frontale...

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • +
 • 56.Vivo NEX Dual Display Edition515 (LUX)
 • 57.Sony Xperia XZ3514 (LUX)
 • 58.Samsung Galaxy Note 8513 (LUX)
 • 59.BlackView Ultra Plus510 (LUX)
 • 60.Huawei P30 Pro508 (LUX)
 • 61.HTC One A9505 (LUX)
 • 62.Huawei Nexus 6P505 (LUX)
 • 63.Samsung Galaxy A5 (2016)505 (LUX)
 • 64.Samsung Galaxy Note 5504 (LUX)

Primim şi reglaje de culori, luminozitate, font şi alte setări obişnuite pentru display. Trecerea între ecrane se face cu un buton lateral dedicat şi ecranul din spate va afişa acelaşi lucru (UI, player video, joc, pagină web) ca şi cel din faţă. Era drăguţ să avem şi un soi de multi user, cu două afişaje diferite activate simultan pentru 2 utilizatori, dar asta ar fi ucis bateria rapid cred și probabil nici flexibilitatea Android nu i-ar permite acest lucru.

Măcar la mod selfie avem o interfaţă dedicată....

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×