Tronsmart Element T6 Plus este o nouă boxa portabilă de 40W, disponibilă la precomanda la GeekBuying; Are şi rol de powerbank

1.663 ori
<b>Tronsmart Element T6 Plus este o nouă boxa portabilă de 40W, disponibilă la precomanda la GeekBuying; Are şi rol de powerbank</b>Ştiu că nu pare uitându-vă pe geam, dar primăvara e aici şi când vremea va fi ceva mai caldă, nu strică să avem în drumeţii montane şi la drum lung şi o boxă portabilă şi puternică. Un astfel de device am găsit la GeekBuying.com la precomanda.

Ştiu că nu pare uitându-vă pe geam, dar primăvara e aici şi când vremea va fi ceva mai caldă, nu strică să avem în drumeţii montane şi la drum lung şi o boxă portabilă şi puternică. Un astfel de device am găsit la GeekBuying.com la precomandă. Se lansează peste 4 zile şi se numeşte Tronsmart Element T6 Plus SoundPulse.

Tronsmart Element T6 Plus SoundPulse

Pe lângă faptul că oferă sunet la putere de 40W, are şi rol de powerbank, încărcând telefonul sau tableta voastră. Costă 304 lei în acest moment şi GeekBuying pune la bătaie o tragere la sorţi care aduce premii şi discounturi, toate în valoare de 3000 de dolari. Aveţi detalii aici.

Tronsmart Element T6 Plus SoundPulse

Revenind la boxă totuşi, Tronsmart Element T6 Plus este un device cu suport Bluetooth 5.0 şi care se poate conecta la telefon, tableta sau laptop. Este certificat IPX6 pentru rezistenţa la apă şi are radiatoare pasive duale şi două difuzoare de 20W full range stereo. Include 3 moduri diferite de egalizare: Vocal, 3D Deep Bass şi Extra Bass şi asigură până la 15 ore de autonomie la playback muzical. La apeluri amplificate de pe telefon ajunge la 20 de ore.

Tronsmart Element T6 Plus SoundPulse

Volumul se poate controla cu o rotiţă în zona superioară, pe care o putem şi apăsa vertical pentru a da play/pauză unei melodii sau a prelua apeluri telefonice. Dacă ţinem apăsat 3 secunde activăm asistentul virtual de pe telefon. Mai există şi butoane pentru a schimba piesă, iar portul USB are rol de alimentare a altor device-uri şi conectare de stick USB. 

Mai avem şi port aux IN şi slot microSD, dar şi port USB Type-C pentru alimentarea acestui device. Toate acestea într-un cilindru greu de 670 de grame şi la preţ de doar 304 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×