Xiaomi Mi Note 3 costă acum doar ~1.399 lei cu TVA inclus pe site-ul Lightinthebox.com

4.975 ori
<b>Xiaomi Mi Note 3 costă acum doar ~1.399 lei cu TVA inclus pe site-ul Lightinthebox.com</b>În ultima vreme retailerul chinez Light in the box ne surprinde cu tot soiul de reduceri atractive, cea mai recent fiind asociată phablet-ului Xiaomi Mi Note 3. În această perioadă smartphone-ul se vinde pentru suma de doar 1.399 lei

Din partea retailerului chinez Light in the Box vine astăzi reducerea săptămânii dacă o putem numi astfel, fiind vorba despre un preț excelent practicat pentru phablet-ul Xiaomi Mi Note 3. Se vinde pentru suma de doar 253.61 euro și cum toți sunteți interesați de prețul final, aflați că odată ce adăugăm și TVA-ul de 19% la calcul se ajunge la un preț de 301.79 euro ~ adică undeva la suma de numai 1.399 lei.

Xiaomi Mi Note 3

Este un preț mai mult decât bun, asta ținând cont de faptul că ceilalți retaileri chinezi afișează telefonul la sume de aproximativ 300 euro în acest moment și asta fără a pune la socoteală și TVA-ul extra pe care îl avem de plătit odată cu sosirea produsului în țară. Cum probabil știți deja, Xiaomi Mi Note 3 vine echipat cu display FHD de 5.5 inch, 6 GB RAM și cu 64 GB de stocare flash în această variantă de față.

Xiaomi Mi NOTE 3

Are o cameră frontală de 16 megapixeli pentru selfi-uri detaliate și în spate o cameră duală de 12 megapixeli cu OIS, deschidere f/1.8, zoom optic 2x și suport pentru captură video 4K Ultra HD. Xiaomi Mi Note 3 dispune și de un port USB Type-C, de scanner de amprente plasat frontal și de conectivitate 4G, respectiv Bluetooth 5.0.

Este util și emițătorul infraroșu de la bord și aflați că la interior se află o baterie de 3500 mAh cu suport Quick Charge 3.0. Detalii extra despre acest telefon găsiți pe site-ul Lightinthebox.com, acesta fiind și locul de unde puteți achiziționa telefonul la suma de 1.399 lei cu TVA inclus!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×