Xiaomi Redmi Note 5 debutează în India sub formă de rebranding pentru modelul Redmi 5 Plus

825 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 debutează în India sub formă de rebranding pentru modelul Redmi 5 Plus</b>În ciuda zvonurilor promițătoare referitoare la Xiaomi Redmi Note 5, iată că telefonul nu este nimic altceva decât un simplu rebranding pentru Redmi 5 Plus. Noul smartphone debutează pe piața din India și printre dotările sale vom regăsi

Odată cu modelul Redmi Note 5 Pro ce a debutat astăzi în India a sosit și smartphone-ul numit Redmi Note 5 care aduce dotări similare la pachet, dar nu și o cameră duală. Din păcate nu este vorba despre un telefon complet nou, asta pentru că avem de-a face doar cu un rebranding pentru Redmi 5 Plus, design-ul și specificațiile fiind aceleași. Motivul lansării sub acest nume poate fi acela că publicul indian apreciază mai mult seria Note decât pe cea Redmi.

Printre dotările acestui terminal avem ecranul de 5.99 inch cu rezoluție FHD+ și aspect 18:9, procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625 și 3 GB RAM + 32 GB stocare flash sau 4 GB RAM + 64 GB stocare în funcție de varianta pentru care veți opta. Are și slot microSD, o cameră seflie de 5 megapixeli și în spate un senzor de 12 megapixeli cu bliț LED și deschidere f/2.2.

Redmi Note 5 beneficiază de un scanner de amprente în spate, de o baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 5V/2A și de un slot dual-SIM. Se păstrează jack-ul audio de 3.5 mm, la fel și portul microUSB v2.0 și avem 4G LTE, Wi-Fi la bord. Acest telefon va fi disponibil pe negru, auriu, roz și albastru la un preț de 155 dolari pentru varianta cu 3 GB de RAM, respectiv 187 dolari pentru cea cu 4 GB de RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×