Xiaomi Pocophone F1: Conectivitate bună pe toate planurile

551 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1: Conectivitate bună pe toate planurile</b>Din start faptul că vine cu jack audio reprezintă o bilă albă pentru Xiaomi Pocophone F1, telefon care bifează mai toate aspectele importante la nivel de conectivitate. Dispune și de conectivitate Bluetooth 5.0 grație procesorului Snapdragon 845

Xiaomi Pocophone F1 deja avea o bilă albă pentru că vine cu jack audio şi port USB Type-C şi îşi continuă evoluatia pe partea de conectivitate. Are două sloturi SIM, suport 4G LTE, ba chiar şi VoLTE şi aduce şi WiFi a/b/g/n/ac dual bând, Bluetooth 5.0 şi WiFi Direct.

Are şi GPS, Glonass, AGPS şi Beidou, dar şi NFC, cel puţin pe hârtie, pentru că în realitate nu l-am găsit printre opţiuni. Apelurile s-au auzit clar şi răspicat, mă rog în limita celor 80 de decibeli scoşi de difuzor, după cum am văzut la muzică. La convorbiri e totuşi OK. Avem şi funcţie Speed Dial şi înregistrare a apelurilor printre opţiuni.

Xiaomi Pocophone F1 Speedtest Ookla

Am făcut şi un SpeedTest, atingând 85 Mbps la download 4G şi 65.8 Mbps la upload, în vreme ce la WiFi am atins 441 Mbps la download şi 25.8 Mbps la upload. Scorul de download WiFi este fix la nivel de flagship şi se vede treaba că atunci când tocmai cu un Snapdragon 845 primeşti la pachet şi modemuri WiFi/4G capabile.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×