Huawei P20 Pro: Conectivitate bună, WiFi excelent, are şi infraroşu

1.485 ori
<b>Huawei P20 Pro: Conectivitate bună, WiFi excelent, are şi infraroşu</b>Huawei, că mai toţi producătorii chinezi arată că îi pasă de lucrurile mici, dar care fac viaţa mai uşoară utilizatorului. Mă refer evident la faptul că avem un emiţător infraroşu aici, folosit pentru a controla televizoare, set top box-uri, aparate de..

Huawei, ca mai toţi producătorii chinezi arată că îi pasă de lucrurile mici, dar care fac viaţa mai uşoară utilizatorului. Mă refer evident la faptul că avem un emiţător infraroşu aici, folosit pentru a controla televizoare, set top box-uri, aparate de aer condiţionat şi altele de gen. Cine e ceva mai fiţos poate are şi un aparat de gătit orez, tot controlat prin infraroşu.

Huawei P20 Pro este un telefon dual SIM cu două slot-uri nano SIM şi vine cu suport pentru WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2 + LE (fără Bluetooth 5.0?) şi are şi NFC şi port USB Type-C. Nu vine cu jack audio, iar conectivitatea 4G este de tip LTE Categoria 18, ca la Huawei Mate 10 Pro. Handsetul oferă GPS, Glonass, AGPS şi Beidou, deci e acoperit de toţi sateliţii de poziţionare care contează.

Speedtest Huawei P20 Pro

Ambele slot-uri SIM oferă conectivitate 4G, în cazul în care vă întrebaţi. Pe partea de apelare, avem Speed Dial, volum ridicat la apeluri şi sunet clar, dar mi se pare că difuzorul pentru convorbiri e prea mic şi poate fi acoperit uşor cu urechea din greşeală. Am făcut şi teste de viteze SpeedTest, atingând 67.5 Mbps la download 4G şi 65.8 Mbps la upload 4G.

La testul WiFi am ajuns la 341 Mbps la download şi 25 Mbps la upload, ambele scoruri excelente. Aş zice că la testul 4G mă aşteptam să ajungem la un 90 Mbps la download cum am văzut în ultima vreme la multe modele midrange.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×